Buna ziua!
Va rog sa-mi explicati , cum functioneaza serviciul publine intru-un restaurant a la carte, in caz in care casa de marcat respectiv touch screen-ul este legat de programul saga. Intrebarea este de fapt, ca in momentul in care chelnerul bate in touch screen comanda (ex. ciorba de burta) in calculator pe baza retetei introduse se descarca automat gestiunea?
Multumesc
publine
Re: publine
Vânzările se transferă în SAGA la finele zilei. Validarea lor duce la înregistrarea în gestiune/contabilitate a datelor. Dacă lucrați cu produse stocate și creați stoc pe acea ciorbă, da, se va evidenția și stocul rămas în publine.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
- Mesaje: 2
- Membru din: Sâm Mai 14, 2016 9:13 am
Re: publine
Multumesc pentru raspuns!
Daca am inteles bine, in fiecare dimineata trebuie sa transferi de la gestiunea bucatarie la gestiunea restaurant cantitatea de produse ce se va vinde in ziua respectiva? Altfel nu are stoc in Publine? Este cam greu la un restaurant a la carte , unde nu stii ce se vor comanda clientii.
Scuze, sunt total pierduta...
Daca am inteles bine, in fiecare dimineata trebuie sa transferi de la gestiunea bucatarie la gestiunea restaurant cantitatea de produse ce se va vinde in ziua respectiva? Altfel nu are stoc in Publine? Este cam greu la un restaurant a la carte , unde nu stii ce se vor comanda clientii.
Scuze, sunt total pierduta...
- fagarasa176
- Mesaje: 8241
- Membru din: Mar Ian 12, 2010 12:00 am
- Localitate: ..la mare...la soare
- Contact:
Re: publine
Daca lucrati cu tip de articole/servicii cu bifa la nestocat nu este nevoie sa aveti un stoc ca sa puteti vinde.
Din contra, in momentul cand transferati vanzarile in SAGA si validati Z'etul se genereaza automat productia
Din contra, in momentul cand transferati vanzarile in SAGA si validati Z'etul se genereaza automat productia
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!