Lista firme pe ecranul principal

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
pinteae

Lista firme pe ecranul principal

#1 Mesaj de pinteae »

Cred ca majoritatea dintre noi, utilizatorii, folosim optiunea de afisare a firmelor pe ecranul principal. De asemenea cred ca aproate toti dintre acestia, avem una sau mai multe firme care, din anumite motive, nu am dori sa fie afisate pe ecran (firme inactive, firme plecate, firme pentru care am preluata datele intr-o noua societate, etc.). Pentru astfel de cazuri, consider ca ar fi util ca in ecranul de administrare societati, sa avem posibilitatea de a alege societatile pe care dorim sau nu sa fie afisate. Astfel, in ecranul de configurare societati sa fie un camp pe care sa-l marcam cu DA sa NU. In acest fel evitam situatia in care se umple ecranul de nume de firme pe care nu le mai accesam.

gramac921

Re: Lista firme pe ecranul principal

#2 Mesaj de gramac921 »

sterge-le din Configurare societati si nu iti mai apare

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

ei si daca vreau sa le pastrez acolo doar sa nu se afiseze pe ecran? E buna ideea. si nu e greu de implementat.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

dragomirt

#4 Mesaj de dragomirt »

herganiec scrie:ei si daca vreau sa le pastrez acolo doar sa nu se afiseze pe ecran? E buna ideea. si nu e greu de implementat.

subscriu

si eu am destule
Ideea de stergere este greoaie in situatia in care vrei sa accesezi datele dupa ce ai sters

andreis491

#5 Mesaj de andreis491 »

Am sugerat si eu in trecut aceasta posbilitate. Un filtru, similar cu cel din ecranul Salariati, care permite afisarea salariatilor activi si ascunderea celor inactivi.
Cu stergerea firmei, e mai complicat. Chiar daca efectiv nu se sterge, este mai complicat pentru un utilizator obisnuit.
Asa ca si eu subscriu inca o data la aceasta sugestie.

dragomirt

#6 Mesaj de dragomirt »

sustin ideea

Încuiat