Semnare D 300
Semnare D 300
Va rog sa ma ajutati cu semnarea electronica a D 300. Dau validare la formularul .pdf, imi spune ca acesta este validat si pot semna, cand merg sa semnez electronic nu imi arata semnatura.
Re: Semnare D 300
DATI CLICK IN DREPTUNGHIUL UNDE SCRIA INAINTE semnatura.
Daca, DACA, atunci cand dati click acolo nu apare nimic, scoateti si reintroduceti stick-ul (pe care aveti semnatura) IN ACELASI loc in care l-ati avut mereu. Daca ati avut o iesire USB in care il bagati EXACT in acelasi loc il bagati.
Daca, DACA, atunci cand dati click acolo nu apare nimic, scoateti si reintroduceti stick-ul (pe care aveti semnatura) IN ACELASI loc in care l-ati avut mereu. Daca ati avut o iesire USB in care il bagati EXACT in acelasi loc il bagati.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Doar la D 300 am problem cu semnatura, am facut cateva zeci de declaratii. Pur si simplu nu imi arata semnatura
Restartati computerul.
Faceti mai putine declaratii.
Faceti mai putine declaratii.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
dupa valisare, apasati dreptughiul (unde e pt semnatura), va apre sa introduceti parola la token?
daca da, introduceti-o si chiar daca nu apare dupa aceea puteti inchide documetul si trimite online.
daca nu apare sa introduceti parola la token, atunci chiar e o buba..
daca da, introduceti-o si chiar daca nu apare dupa aceea puteti inchide documetul si trimite online.
daca nu apare sa introduceti parola la token, atunci chiar e o buba..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)