note explicative incomplete
-
note explicative incomplete
Buna ziua,
Dupa preluarea/restaurarea bazei de date din 2013 in programul saga c am constatat urmatoarele probleme fata de documentele printate:
- notele explicative 3,4,5 nu sunt completate in sistem;
-bilant fara sume;
-declaratiile 390,394 nu apar.
Va multumesc anticipat pentru indrumari!
Dupa preluarea/restaurarea bazei de date din 2013 in programul saga c am constatat urmatoarele probleme fata de documentele printate:
- notele explicative 3,4,5 nu sunt completate in sistem;
-bilant fara sume;
-declaratiile 390,394 nu apar.
Va multumesc anticipat pentru indrumari!
Re: note explicative incomplete
Cum adică după restaurarea bazei din 2013?
D390 și D394 nu apar cum? Apar dar fără date? Sau cum?
Legat de bilanț: nu apare pentru că acum e versiunea cu bilanț la 31/12/2014. Nu se păstrează bilanțurile vechi.
D390 și D394 nu apar cum? Apar dar fără date? Sau cum?
Legat de bilanț: nu apare pentru că acum e versiunea cu bilanț la 31/12/2014. Nu se păstrează bilanțurile vechi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Scuze, m-am exprimat gresit.
Am preluat baza de date si am verificat ce arata saga comparativ cu documentele pe hartie...
Si am constatat aceste diferente...
Declaratiile nu pot fi vizualizate...
Multumesc pentru intelegere!
Am preluat baza de date si am verificat ce arata saga comparativ cu documentele pe hartie...
Si am constatat aceste diferente...
Declaratiile nu pot fi vizualizate...
Multumesc pentru intelegere!
Ultima oară modificat Mie Mar 04, 2015 12:45 pm de către costeam368, modificat 1 dată în total.
Ați preluat-o de la cineva? Sau cum?
E posibil ca în baza de date să se fi generat acele declarații.
E posibil ca în baza de date să se fi generat acele declarații.
-
Da, am preluat-o.
Daca am instalat baza de date nu apar automat la si declaratiile in fereastra bilantului?
Multumesc.
Daca am instalat baza de date nu apar automat la si declaratiile in fereastra bilantului?
Multumesc.
La bilanț nu. La bilanț se păstrează datele de la bilanț la bilanț. Adică de la generarea bilanțului la 31/12/2013 s-au păstrat până a apărut versiunea cu raportarea la 30/06/2014 apoi datele de la raportare s-au păstrat până la versiunea cu bilanțul la 31/12/2014. Datele din acesta se vor păstra tot așa.
La declarații se păstrează dacă nu se actualizează datele în acele ecrane ulterior generării lor din program. Dacă ecranul nu conține date înseamnă că nu s-au generat din program acele declarații.
La declarații se păstrează dacă nu se actualizează datele în acele ecrane ulterior generării lor din program. Dacă ecranul nu conține date înseamnă că nu s-au generat din program acele declarații.
-
ok, deci daca datele de la bilant la alt bilant nu se pastreaza, implicit si notele aferente sunt necompletate . Am observat ca doar notele 3,4 si 5 au date lipsa....
Multumesc pentru clarificari privind functionarea saga.
Multumesc pentru clarificari privind functionarea saga.
-
Nu pot modifica manual notele 7,8 si 10. Au pastrat datele din 2013. Cum sa procedez?
Nu puteți scrie în ele? Dacă da trimiteți o salvare la SAGA pentru a evalua situația.
-
Am reusit, dupa ce-am iesit si am reintrat in program. Mi-a aparut textul care, inainte, se vedea doar la listare.