"Ex: La bilant sunt cazuri in care trebuie sa listezi mai multe pagini la nota explicativa nr.1, desi s-ar fi putut centraliza pe tipuri (n-are dece sa uite cei de la ANAF fiecare imobilizare si cum stau cu amortizarea pe fiecare). La facturarea de livrari intracomunitare tot trebuie sa modifici CIF-ul sa fie cu atribut (deoarece asa este normal sa apara), iar cand faci declaratia sa tot modifici fara atribut, ca nu se poate realiza aceasi metoda ca la D.394.
Deci, desi se tot spune, nu neaparat esti auzit."
Buna ziua!
Am citat ce a spus Balasze undeva prin februarie 2015. Ma puteti lamuri si pe mine mai exact pt. ca nu conosc asa bine programul si mi-e frica sa nu fac vreo prostie, cum modificati CIF-ul de la livrari intracomunitare si dupa aceea modificare la loc? Este cumva acolo la tiparire factura pt. ca am schimbat si imi spune ca CIF-ul nu e corect! Sau listez asa si apoi il scriu din nou corect?
Multumesc!
Modificare CIF livrari intracomunitare
Re: Modificare CIF livrari intracomunitare
Inainte de tiparirea facturii la dupa ce ai apasat "tiparire" iti apare intr-o casuta CIF-ul clientului, acolo adaugi in plus atributul fiscal.
Dupa tiparirea facturii iar mergi la tiparire si stergi atributul fiscal si dai o previzualizare (ca sa-ti salveze modificarea).
Sincer modificarea deja l-am solicitat de prin 2010 (deoarece ii cam enervant sa te tot joci cu introducerea atributului, dupa care sa-l stergi), dar din pacate n-am avut mare succes in acest sens.
Dupa tiparirea facturii iar mergi la tiparire si stergi atributul fiscal si dai o previzualizare (ca sa-ti salveze modificarea).
Sincer modificarea deja l-am solicitat de prin 2010 (deoarece ii cam enervant sa te tot joci cu introducerea atributului, dupa care sa-l stergi), dar din pacate n-am avut mare succes in acest sens.
In regula, va multumesc, am facut o data, dar mi-a fost frica sa nu schimb ceva pe acolo si am sters atributul fiscal inainte de a o lista.
La tiparire trebuie sa apara, altfel nu este bine pentru client (asa ca atentie sporita).
Va multumesc!
Stefi, dacă tu ai două coduri atunci e nevoie să introduci codul tău de TVA în caseta de detalii.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.