Ce setari trebuie facute pentru a lista o factura pe A5 pe o singura pagina.
Chiar si factura cu un produs se listeaza pe doua pagini - pe pagina a doua apar semnaturile de la al doilea exemplar al facturii.
listare factura A5
- fagarasa176
Re: listare factura A5
Verificati ca la listare factura in campurile bifate "Inf. supl" sa nu aveti trecute spatii multe
Programul le poate considera ca si text
Programul le poate considera ca si text
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Am debifat si sters toate informatiile suplimentare. Tot nu se poate lista o factura pe pagina.
Am observat ca daca inf. supl. 2 este bifat se listeaza pe o pagina indiferent daca sunt sau nu scrise mentiuni, in schimb daca nu este bifat, aceeasi factura se listeaza pe doua pagini. Pot sa modific ceva setari sau este din program? Am nevoie sa ramana mentiunile scrise si nebifate.
Am observat ca daca inf. supl. 2 este bifat se listeaza pe o pagina indiferent daca sunt sau nu scrise mentiuni, in schimb daca nu este bifat, aceeasi factura se listeaza pe doua pagini. Pot sa modific ceva setari sau este din program? Am nevoie sa ramana mentiunile scrise si nebifate.
În partea de sus unde apare contul și banca emitentului aveți introduse fie prea multe informații, fie prea multe spații.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.