Nu reusesc sa vizualizez si sa deschid ricipisa
Re: Nu reusesc sa vizualizez si sa deschid ricipisa
Gata i-ai rezolvat pe baieti ...
Am urmat intocmai pasii descrisi de Tomac, dar nu imi apare recipisa...
Buna ziua
Am incercat varianta dumneavostra si tot nu apar recipisele. In continuare apare "Asteapta stare"
Am incercat varianta dumneavostra si tot nu apar recipisele. In continuare apare "Asteapta stare"
Pentru că ANAF a schimbat ceva la site și nu se mai pot obține recipise automat cu metoda utilizată acum de program. Se încearcă găsirea unei soluții pentru descărcarea recipiselor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
multumim si asteptam sa le putem descarca....ieri le-am descarcat din spatiul virtual dar nu am depus ptr toate firmele c800, asa ca am fost nevoita sa le listez din stare declaratie.....
... niste incompetenti IT-istii de la ANAF ! Dupa ce ca site-ul este varza, fara nici o utilitate - zici ca esti in jungla legat la ochi cand vrei sa cauti ceva - acum au stricat si singura chestia care ne usura munca .. zici ca au ceva cu oamenii care tot cauta o samanta de normalitate ... ardi-v-ar focu' de capuse !
Na...așa, în postul Paștelui...
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Acu 2 minute am actualizat programul "declaratii ANAF" si...tot nu merge, ba mai rau... se blocheaza si nu mai face nimic, trebuie oprit fortat.
-
Si eu am patit la fel.
Descarcati ultima versiune a programului. Problema a fost rezolvata.
-
Si merge? La mine tot nu functioneaza. Am dezinstalat si reinstalat programul. Nimic
-
Revin cu precizari. La apasarea butonului cu cele 2 sageti circulare verzi nu se intampla nimic, in schimb daca apas pe butonul cu pictograma R imi da jos recipisele. Ciudat !
Verificati in Setari optiunea "Descarca automat recipisele aflate in asteptare".
Buna ziua,
incepand de ieri primesc urmatorul mesaj de la aplicatia declaratii anaf. Sistem W7 pro
Pe un XP merge
nu pot atasa imagini
erorile in fisier atasat
incepand de ieri primesc urmatorul mesaj de la aplicatia declaratii anaf. Sistem W7 pro
Pe un XP merge
nu pot atasa imagini
erorile in fisier atasat