DISPOZITIE CASA
Re: DISPOZITIE CASA
Pentru OvidiuO
De ce ar fi de moda veche utilizarea contului 581 in aces caz? Care ii moda noua?
De ce ar fi de moda veche utilizarea contului 581 in aces caz? Care ii moda noua?
@balazse: Am observat (la "preluarea" evidențelor) că foarte mulți contabili sar peste .. fac direct 5311=5121 sau 5121=5311 .. d'asta am zis că eu merg pe "clasic" ... hihihihihiiii !
-
buna ziua,
va rog frumos daca v-ati intanlit cu acest lucru:
in urma unei colaborari cu conventie civila s-a pltatit suma x integral fara sa se opreasca impozitul de 10%, cum fac sa incasez acei bani de la colaborator. Sume este in tabloul ,,intrari" cu minus.
daca ma duc in reg.de casa si incasez cu di , imi ramane suma cu minus in ..intrari"
va multumesc
va rog frumos daca v-ati intanlit cu acest lucru:
in urma unei colaborari cu conventie civila s-a pltatit suma x integral fara sa se opreasca impozitul de 10%, cum fac sa incasez acei bani de la colaborator. Sume este in tabloul ,,intrari" cu minus.
daca ma duc in reg.de casa si incasez cu di , imi ramane suma cu minus in ..intrari"
va multumesc
Mergi la "intrari" si te pozitionezi pe inregistrarea respectiva si apesi pe "plata".
-
se inregistreaza cu minus, eu trebuie sa recuperez banii de impozit , nu pot avea un impozit minus 30 lei (- 30).
multumesc
multumesc
-
Deci omul ti-a adus banii pe care i-a luat in plus? Fa cum a zis @balazse si vei avea o surpriza placuta...
-
daca fac asa cum scrie mai sus mi se duce in casa o suma negativa , se inregistreaza ca o plata nu ca o incasare
Pentru ButnaruC323
Rezultatul nu ii acelasi (de altfel, de cand poti incasa un furnizor)?
Rezultatul nu ii acelasi (de altfel, de cand poti incasa un furnizor)?
-
A fost virata din banca o suma de bani in numele administratorului prinsa pe 461 .Vreau sa recuperez prin casa. Cand fac 5311=461 imi deschide rubrica clienti unde nu am inregistrata datoria. Cum pot sa fac?
Mergi la "administrare" -> "configurare societati" -> "conturi automate" -> iar la "debitori diversi" inlocuiesti "461" cu "999".
-
A mers. Multumesc!
Am aceeasi situatie,am procedat cum spuneti dar la mine nu merge. Unde gresesc ?
Ai efectuat ceea am scris mai sus, adica ai inlocuit contul?
Totusi am reusit,sunt dupa o " runda " de covid si receptionez mai greu .Multumesc frumos !