Buna ziua, un administrator dupa ce i-am depus la anaf documentele pentru inregistrare si spv, a pierdut stick.
A cumparat din nou, dar la inregistrare primesc mesaj - acest cnp este deja asociat unui cont activat sau in curs de activare cu dreptul cerut pentru solicitantul cu cui....
Va rog daca stiti cumva ce trebuie sa fac pentru a inregistra din nou alta semnatura.
Multumesc
semnatura electronica
-
Re: semnatura electronica
Incercati doar reinnoire!
Buna ziua.Spunet-mi va rog daca a mai intimpina cineva asa ceva. Am depus documentele ptr.reinoire certificat dicital de pe 15 feb. expira pe 1 mart. si nu m-a rezolvat nici acum. Imi spun ca in aceasta perioada au volum mare de lucru.Sa am rabdare.Eu am sa platesc contributiile si decl.112 o sa depun cind o sa am semnatura.DIGISIGN e in cauza.
De ce e DIGISIGN in cauza, nu trebuie sa redepui 150 ?! si vezi ca pe portalul ANAF asa cum ti-a zis @gheorghei642 exista instructiuni de obtinere 150 " când aţi primit un token nou (în caz de pierdere, reînnoire, deteriorare)"
Obtine documentul de confirmare de la digisign online si apoi solicita 150 Anaf.
Obtine documentul de confirmare de la digisign online si apoi solicita 150 Anaf.
-
Verificati si in SPAM.Poate a intrat acolo corespondenta de la ei cu link-ul de instalare a noului certificat digital!Doar o parere...cretum scrie: ↑Sâm Mar 16, 2024 1:31 pm Buna ziua.Spunet-mi va rog daca a mai intimpina cineva asa ceva. Am depus documentele ptr.reinoire certificat dicital de pe 15 feb. expira pe 1 mart. si nu m-a rezolvat nici acum. Imi spun ca in aceasta perioada au volum mare de lucru.Sa am rabdare.Eu am sa platesc contributiile si decl.112 o sa depun cind o sa am semnatura.DIGISIGN e in cauza.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!