Pagina 1 din 1

Situatie stocuri pe furnizorul X srl

Scris: Sâm Mai 04, 2019 12:55 pm
de panaitg
Buna ziua. Cand vreau sa am situatia stocurilor deschid situatie stocuri.Per total situatia stocurilor la toti furnizori presupun ca este OK dar....daca vreau si selectez situatia stocuri la furnizorul Popescu SRL este dezastru adica stocul dat de Saga nu este cel real si de aici discutii cu furnizorul Popescu SRL si cu gestionarii mei.Adica fac stocul pa furnizorul respectiv prin inventariere si acest stoc nu este cel dat de saga. Eu folosesc Saga C+MarketLine cuplate on line si am vanzare en detail. Am primit un raspuns naucitor in sensul ca programul da erori cunoscute de programator si nu-mi ofera nici o solutie. Nu pot sa cred si nici nu vreau sa accept ca este o eroare de soft. Daca cineva s-a mai lovit de aceasta problema si are o solutie il rog respectuos sa o spuna.Deci daca furnizorul Popescu SRL are un nr.redus de produse solutia este sa-i fac inventar si sa am astfel situatia reala a stocului sau si sa fac o plata reala bazata pe un stoc real.Dar daca alt furnizor Ionescu SRL are un nr.mare de produse imi este greu sa fac toata ziua buna ziua inventar ca sa stiu stocul real . Nu mi se pare corect ca acest program sa anunte ca pot selecta stoc furnizor Popescu SRL si sa-mi dea un stoc eronat. Eroarea este clara si se produce de fiecare data si este aleatoare.Credeti ca exista o solutie ptr a avea stoc furnizor real,atentie nu stocuri furnizori.Multumesc anticipat

Re: Situatie stocuri pe furnizorul X srl

Scris: Sâm Mai 04, 2019 1:52 pm
de balazse
Doar din curiozitate. Cine ti-a oferit acel "raspuns naucitor"?
Referitor la situatie stocuri pe un furnizor, exista produse pe care le cumperi de obicei de la furnizorul Popescu SRL, dar periodic mai cumperi si de la Ionescu SRL, sau produsele de la Popescu SRL doar de la ei le achizitionezi?

Re: Situatie stocuri pe furnizorul X srl

Scris: Sâm Mai 04, 2019 10:55 pm
de panaitg
1.office@sagasoft.ro
2.Eu am aproximativ 60 furnizori diferiti de la care cumpar marfa si vreau sa stiu ce stoc am la fiecare furnizor in parte,in procesul de/dupa vanzare. Per total,adica stocul total, situatia stocuri da stocul corect la toti cei 60 furnizori insumati.Dar daca vreau stocul la furnizorul X sau Y sau Z acesta nu mai este corect,ci cu erori destul de mari.Eu vand en detail prin MarketLine cuplat cu Saga si casa de marcat,totul online,deci nu exista erori de vanzare si nici de intrare,lucrez integral pe coduri de bare,intrare-iesire produse.

Re: Situatie stocuri pe furnizorul X srl

Scris: Dum Mai 05, 2019 11:36 am
de balazse
Si da ai crea pentru fiecare furnizor o gestiune separata, nu te-ar ajuta?
O alta idee, ar fi sa utilizezi optiunea de "loturi".

Re: Situatie stocuri pe furnizorul X srl

Scris: Lun Mai 06, 2019 9:55 am
de panaitg
Buna ziua.Am incercat cu un furnizor-o gestiune si nu merge.Cu loturi nu am incercat ca nu vad setarea unde este...,eu vand/fac comert en detail.
Multumesc de ajutor si de intelegere

Re: Situatie stocuri pe furnizorul X srl

Scris: Mar Mai 07, 2019 8:35 pm
de balazse
De ce nu merge "un furnizor - o gestiune"?
Partea de loturi se seteaza la "administrare" -> "configurare societati" -> "setari diverse" -> "mod de operare a stocurilor" -> "urmarire pe loturi/garantii" (aceasta optiune, cel mai bine ar fi sa il testezi intr-o firma noua).

Re: Situatie stocuri pe furnizorul X srl

Scris: Vin Mai 13, 2022 11:44 pm
de stroer1948
Ati gasit pana la urma o solutie? Pe mine ma intereseaza daca pot sa afisez in situatia stocurilor, data intrarii si furnizorul. Data intrarii, am vazut ca se poate si este super, insa nu si furnizorul.
Varianta cu gestiunile sau grupele nu este optima in cazul meu, deoarece acelasi produs, se poate achizitiona de la furnizori diferiti.

Re: Situatie stocuri pe furnizorul X srl

Scris: Sâm Mai 14, 2022 7:15 am
de balazse
In partea de sus poti filtra dupa furnizor.
Daca doresti o optiune noua, pentru aceasta trebuie sa contactezi echipa Saga.