Pagina 1 din 1

curs valutar

Scris: Vin Iun 14, 2019 1:05 pm
de cristeae
Buna ziua, la inchiderea de luna - calcul dif.de curs-actualizare date, primesc mesajul - completati cursurile valutare de referinta.
La intretinere baza de date am bifat preluare curs valutar bnr.ro, pana acum prelua automat cursul.
Ma puteti ajuta sa rezolv aceasta problema. Multumesc.

Re: curs valutar

Scris: Vin Iun 14, 2019 4:28 pm
de prunam
Verificati daca la Administrare -> Intretinere BD -> General este pusa bifa la "Preluare curs valutar" (bnr.ro sau infovalutar.ro - schimbati intre cele doua surse si verificati iarasi). Daca tot nu merge, verificati ca SC.exe sa aiba permisiunea de a se conecta la internet (firewall-ul computerului s-ar putea sa-l blocheze).

Re: curs valutar

Scris: Mie Iun 19, 2019 4:54 pm
de tomac
Uneori preluarea cursului de pe bnr.ro mai face figuri. Schimbați pe infovalutar.ro

Re: curs valutar

Scris: Lun Iun 24, 2019 5:32 pm
de cristeae
Multumesc, am rezolvat.