Pentru SAGA si cei care lucreaza cu Conventii de munca

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
Mesaj
Autor
stroescud
Mesaje: 353
Membru din: Joi Feb 02, 2012 12:04 pm
Localitate: Sinaia

Pentru SAGA si cei care lucreaza cu Conventii de munca

#1 Mesaj de stroescud » Joi Apr 02, 2020 10:52 am

Buna dimineata,
In urma interventiilor efectuate de noi si a discutiilor purtate zilele anterioare cu reprezentantii Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS), astazi dimineata am primit o instiintare cu privire la faptul ca a fost elaborat si urmeaza sa fie semnat un (alt) Ordin al ministrului Muncii si Protectiei Sociale, care contine modelul de cerere si o declaratie pe propria raspundere care vor fi completate de membrii cooperatori (cu conventii individuale de munca).
Societatile cooperative mestesugaresti, ca persoane juridice, urmeaza sa intocmeasca un tabel, al carui model este continut in acest nou ordin care va aparea in curand, ce cuprinde persoanele solicitante si sumele cuvenite. Tabelul va fi depus, în format electronic, pana la data de 10 aprilie la AJPIS sau APISMB, in functie de sediul social.
Urmarim cu atentie aparitia acestui ordin, lucru pe care va indemnam si pe dvs. sa-l faceti, si vom informa de indata ce intram in posesia formei lui oficiale.
Intrucat se subintelege ca Ordinul nr. 740/31.03.2020, publicat ieri va fi substantial modificat, in aceste conditii consideram ca, deocamdata, pana la aparitia clarificarilor ce vor fi facute prin noul ordin, NU este cazul sa fie depuse solicitari de catre membrii cooperatori in contul lunii martie.
Cu stima,

Presedinte,

Sevastita Grigorescu
*** ceea ce inseamna ca tehnicienii de la SAGA, prompti ca intotdeauna, vor opera si acest viitor ordin in aplicatia SAGA C.

Scrie răspuns