Buna ziua,
Dupa multe cautari la problema mea legata de evidenta unui restaurant am gasit un material insa ,nu stiu cat de plauzibil este si as vrea va rog sa ma ajutati cine stie si cumoaste:
Acest restaurant tine gestiunea global valorica si patronul nu vrea retetare etc.
La inceput m am gandit ca iau factura de achizitie si o inregistrez cu 9% si apoi pt ca marfa se vinde la bar voi face transfer din gestiune 9% in cea de 5%. si voi trece eu pretul de vanzare al produselor.
ACum am citit ca , este mult mai simplu sa inregistrez factura cu 9% ,aleg direct contul 371.05 si nu mai trec pretul de vanzare deci prin urmare nu voi mai avea adaos si nici 4428.
Mentionez ca materia prima se da in consum si am vazut ca si marfa se da in consum la receptia marfii
Eu am la sf lunii un inventar .
Cum fac descarcarea de gestiune daca eu nu am retare etc.
Am propus acel program de gestiune ca sa fie mai usor dar nu vor sub nici o forma.
Cum rezolv aceasta situatie?
multumesc
PROGRAM DE GESTIUNE RESTAURANT
- fagarasa176
- Mesaje: 8241
- Membru din: Mar Ian 12, 2010 12:00 am
- Localitate: ..la mare...la soare
- Contact:
Re: PROGRAM DE GESTIUNE RESTAURANT
Da'le viteza...iti complici viata aiurea degeaba...
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Re: PROGRAM DE GESTIUNE RESTAURANT
da stiu ,aveti dreptate insa firma de contabilitate care a tinut pana acum nu este de aceiasi parare.
Sunt la inceput de drum si as vrea sa stiu si alte pareri.
Eu clar am propus altceva insa inainte a tinut o firma de contabilitate fara retetare etc de aceea intreb daca se poate tine evidenta si fara aceste retatre ,adica doar valoric.
multumesc
Sunt la inceput de drum si as vrea sa stiu si alte pareri.
Eu clar am propus altceva insa inainte a tinut o firma de contabilitate fara retetare etc de aceea intreb daca se poate tine evidenta si fara aceste retatre ,adica doar valoric.
multumesc