Pagina 1 din 1

Baza de date cu probleme

Scris: Joi Mai 16, 2019 4:34 pm
de nedelcum831
Buna seara ,
Am preluat de curand un client nou care a avut tinuta evidenta contabila tot in saga .Fosta contabila mi-a transmis pe e-mail un fisier rar cu baza de date dar pe care nu o pot restaura.De fiecare data cand incerc sa restaurez baza de date primesc mesajul "baza de date nevalidata". puteti va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez sau unde gresesc?
Va multumesc mult!

Re: Baza de date cu probleme

Scris: Joi Mai 16, 2019 5:51 pm
de tobosv790
E posibil ca fosta contabila sa nu vrea sa va dea ce vreti. Si, din cate vad la mine, bazele de date sunt cu terminatia .ZIP nu.RAR. Rugati-o sa va lase pe dvs sa faceti salvarea bazei de date a firmei respective. Daca este amabila si bine intentionata nu va avea nimic impotriva. Daca totusi nu se poate va urez spor la treaba la culegerea manuala a datelor...

Re: Baza de date cu probleme

Scris: Joi Mai 16, 2019 6:16 pm
de nedelcum831
Multumesc mult ! Chiar nu stiu ce sa zic ! Ma chinui de cateva zile sa o restaurez si nu pot . I-am cerut sa imi mai trimita inca o data baza de date , dar mi-a transmis acelasi fisier .

Re: Baza de date cu probleme

Scris: Joi Mai 16, 2019 7:48 pm
de hucecd
Poti apela la mine sa te ajut sa rezolvi problema.

Re: Baza de date cu probleme

Scris: Mar Mai 21, 2019 10:50 pm
de hegedusa378
Am acceiasi problema, am preluat un client nou, am preluat baza de date de la contabila anterioara, dar nu inteleg de ce fisierul zip la restaurare am mesajul ca Baza de date nu este valida, moment dupa care programul imi cere Table/DBF, dupa care apare mesajul File 'societ.dbf' does not exist1, dupa care am mesajul de " Fisierul de confirmare nu contine inregistrari". ulterior nu mai pot face nimic pe partitia respectiva, imi dispare un fisier .dbf pe care nu inteleg de unde sa ii iau.
Multumesc anticipat pentru sprijin.

Re: Baza de date cu probleme

Scris: Mie Mai 22, 2019 8:21 am
de hucecd
Prima oara trebuie aflat daca baza de date este in regula. Daca este in regula problema poate sa apara de la calculatorul tau. Pentru rezolvarea acestor probleme eu sunt de parere ca nu trebuie sa presupunem si trebuie sa vedem excat despre ce este vorba la fata locului si sa rezolvam problema.
Ai varianta sa trimiti baza de date la Saga pe mail pentru a vedea daca este in regula sau sa iei legatura cu mine sa rezolvam problema.

Re: Baza de date cu probleme

Scris: Mie Mai 22, 2019 5:10 pm
de hegedusa378
Multumesc pentru raspuns. Nu stiu cum pot verifica eu baza de date. Calculatorul meu este ok. Eroarea care apare, este numai la aceasta baza de date, restul merg ok. Si este eceeasi eroare pe orice calculator as pune. Cum pot lua legatura cu dvs.?

Re: Baza de date cu probleme

Scris: Mie Mai 22, 2019 5:48 pm
de hucecd