Pagina 2 din 2

Re: Actualizare cu bucluc :)

Scris: Sâm Aug 22, 2020 10:52 am
de stroescud
tobosv790 scrie:
Sâm Aug 22, 2020 10:42 am
Asta cu "mushkiul" ati luat-o de la mine Domn"Stroescu. Copywrite-ul va costa...o tzuica. Poate ne intalnim pe la Sinaia... :wink:
PS: Daca vreti sa mai"scapati" de sarcina, eu, ma ofer cu drag....
am trimis telefon pe privat,
am tuica din pere de brad.

Re: Actualizare cu bucluc :)

Scris: Sâm Oct 17, 2020 6:43 pm
de maghiaric
Buna seara, am actuaizat Saga si m-ai aparut cod de activare doar pentru contabilitate nu si pentru stocuri.
Am intrat pe Site, am dat reset la partea de stocuri, si acum cand dau update, imi spune Nu puteti reveni la un cod la care ati renuntat! desi nu era codul calculatorului meu
Ce pot face sa pot intra in program ?

Re: Actualizare cu bucluc :)

Scris: Sâm Oct 17, 2020 10:17 pm
de ovidiuo
@maghiaric : .. cel mai simplu si usor - https://www.sagasoft.ro/contact.php !