Corectare in saga PS- asociatii propritari

Chestiuni specifice programului SAGA PS
Mesaj
Autor
stancur274
Mesaje: 2
Membru din: Mar Iul 17, 2018 11:48 am

Corectare in saga PS- asociatii propritari

#1 Mesaj de stancur274 » Mie Iul 24, 2019 5:08 pm

Buna ziua,

cu privire la Saga PS pentru Asociatii de proprietari, am intampinat doua probleme:

1. la sfarsitul lunii când verific fisa client observ ca imi arata eronat soldul. De exemplu la luna mai clientul are pe lista de plata un total general de plata de 2 lei. In luna iunie se calculeaza inca 1 leu, total general 3.

In fisa client apare: - o factura cu sold de 2 lei

- o factura cu sold de 3 lei

total neachitat 5 lei conform fisei si nu e corect pentru ca totalul este doar de 3 lei. Lunar prezinta in fisa client totalul general din lista de plata, total general care cuprinde total lista de plata curenta inclusiv restanta din luna anterioara deja inregistrata in fisa in luna anterioara. Cred ca ar trebui sa se inregistreze in fisa client doar totalul listei de plata curenta si platile din luna respectiva.

2. In situatia de ACTIV SI PASIV generata de program:
- la punctul 3 Sume neachitate de proprietarii din asociatie pentru lista de plata curenta, se adauga automat totalul general al listei si nu totalul listei de plata curenta.

Va rog un punct de vedere, poate gresesc si vreau sa imi corectez erorile. Sunt foarte multumita de program si merge foarte bine si pentru asociatiile de proprietari ... il recomand.

Scrie răspuns