Pagina 1 din 1

Actele pentru contabilitate direct din mail in FGO

Scris: Mar Mar 27, 2018 2:24 pm
de antalr
Buna ziua,

Rog admini sa posteze procedura (de tip shortcut) prin care clientii care au cont premium sa imi poata trimite facturile de la furnizorii lor direct la adresa de mail dedicata, astfel incat fiecare document sa ajunga in luna inscrisa pe factura. La fel si pentru extrasele de cont.

In metoda clasica toate facturile intra automat in luna curenta iar eu sunt nevoit sa le mut manual in luna de care apartie documentul, spre exemplu, FGO analizează data la care ai primit emailul de la furnizor și o va asocia lunii aferente.

Multumesc

Re: Actele pentru contabilitate direct din mail in FGO

Scris: Mar Mar 27, 2018 2:35 pm
de septimiuv
Glumești nu?
Cine crezi că stă să citească ce scrie la data de pe documentul scanat?

Re: Actele pentru contabilitate direct din mail in FGO

Scris: Sâm Mai 19, 2018 10:27 pm
de filipv1
Pentru a transmite facturile pe o anumita luna, in loc sa folositi CUI@facturi.fgo.ro adaugati si luna.an dupa modelul: CUI+mm.yyyy@facturi.fgo.ro.
In fapt, dupa semnul plus, incercam sa interpretam luna si anul - doar cifre.

Se face si parsarea automata a pdf-urilor de factura si pe baza datei de emitere se poate aloca factura pe luna de emitere, in loc de luna in curs. Neavand cunostiinta despre momentul inchiderii de luna, au fost cazuri cand facturile astfel parsate, desi s-au trecut corect in FGO pe luna aferenta, nu au mai fost observate de catre contabilitate; prin urmare s-a renuntat la alocarea automata si se pastreaza doar prima varianta.

Este posibil pe viitor sa definim alte reguli care sa permita scenariul dorit de Dv.

Re: Actele pentru contabilitate direct din mail in FGO

Scris: Sâm Mai 19, 2018 11:48 pm
de antalr
Multumesc