Pagina 1 din 1

Schimbare contractant

Scris: Mar Mar 01, 2016 3:29 pm
de butnarur
Buna ziua!

Detin licenta SagaC pe Pfa. Pfa-ul a fost radiat...drept pentru care am solicitat odata cu prelungirea abonamentului,schimbarea partii contractante de pe Pfa pe Sc.
De la Saga mi-au raspuns ca nu se poate face acest lucru..lucrez cu SagaC de cativa ani buni...
Raspunsul a fost : trebuie sa achizitionati o alta licenta, la pret intreg !!!
Vi se pare normal acest lucru??? Mie, nu....
La alti distribuitori de programe de ce poate face aceasta modificare fara niciun fel de cost???? iar la Saga nu se poate??? :( :(

O primavara frumoasa, tuturor!

Re: Schimbare contractant

Scris: Mie Mar 02, 2016 12:19 pm
de tomac
Nu există contract. Se cumpără o licență. Licența e vândută unui client, iar prelungirea de către același client se face cu aplicarea unei reduceri. Schimbarea clientului înseamnă practic o altă persoană.
Sunt clienți distincți. Dumnevoastră confundați utilizatorul, persoana de contact, cu deținătorul licenței. Nu e același lucru.

Re: Schimbare contractant

Scris: Joi Apr 05, 2018 7:44 am
de saucan
Buna ziua ,as avea o întrebare ,cum pot sa mut programulSaga de pe un laptop pe altul in situația in care nu mai am voie sa l mut ?(a mai fost mutat de 2 ori). Licența expira la sfârșitul lunii mai. As putea sa salvez baza de date ,sa instalez versiunea gratuită pe celălalt laptop apoi introduc baza de date ? Trebuie sa schimb laptopul . Mulțumesc

Re: Schimbare contractant

Scris: Joi Apr 05, 2018 12:16 pm
de septimiuv
Nu poți fără licență nouă.

Re: Schimbare contractant

Scris: Lun Oct 08, 2018 12:05 pm
de dobrei220
tomac scrie:Nu există contract. Se cumpără o licență. Licența e vândută unui client, iar prelungirea de către același client se face cu aplicarea unei reduceri. Schimbarea clientului înseamnă practic o altă persoană.
Sunt clienți distincți. Dumnevoastră confundați utilizatorul, persoana de contact, cu deținătorul licenței. Nu e același lucru.

cu acest aspect ma confrunt si eu acum. sunt client din 2013, anul acesta mi-am infiintat propria firma de conta si am solicitat sa-mi treaca licenta pe noua societate. am inteles partea cu detinatorul licentei, ca este alta persoana juridica. este ok. diferenta de pret nu este foarte mare, asadar nu comentez.

insa nu inteleg de ce trebuie sa schimbe si contul (utilizator, parola)?
nu se pot actualiza/modifica datele de facturare existente?

multumesc!

Re: Schimbare contractant

Scris: Lun Oct 08, 2018 1:06 pm
de septimiuv
Nu.

Re: Schimbare contractant

Scris: Mie Ian 09, 2019 1:39 pm
de apalaghieg
Referitor la discutiile anterioare....am licenta Saga obtinuta pe persoana fizica si de curand mi-am infiintat PFA. Avand in vedere ca nu pot schimba datele clientului (ale mele cu datele PFA) pot include aceasta factura in registrul de incasari si plati ale PFA? Multumesc mult!

Re: Schimbare contractant

Scris: Mie Ian 09, 2019 6:10 pm
de balazse
Nu prea are ce cauta, o data ce factura este pe persoana fizica.
Ma gandesc ca si plata tot din contul de persoana fizica l-ai facut si nu din cel de PFA.
La anul poti solicita o licenta noua pe datele de PFA si atunci primesti un user nou.

Re: Schimbare contractant

Scris: Vin Ian 11, 2019 9:03 pm
de apalaghieg
Multumesc mult pentru raspuns! Inca nu am inoit licenta, asa ca o sa vorbesc cu cei de la Saga sa vad cum pot proceda sa pastrez datele de pe userul vechi, dar sa imi faca utilizator nou pt pfa.
O seara frumoasa!