Pagina 3 din 3

Re:

Scris: Vin Noi 04, 2016 2:22 pm
de burcam373
Buna ziua,
Am preluat contabilitatea la un restaurant care are o activitate mare si se doreste sa se treaca de la gestiunea cantitativ valoric la global valoric.
Problema e ca sunt sute de retete care trebuiesc calculate la pretul de vanzare,ei avand retetele facute doar cantitativ.
Nu au un adaos comercial fix si de aceea nu stiu cum sa procedez, sa ma pot inregistra cu marfa la pretul de vanzare.
Te rog, da-mi un sfat cum ar trebui sa procedez.

Re: restaurant

Scris: Sâm Noi 05, 2016 3:18 pm
de tomac
Mai postați încă în vreo 3 locuri.
Chiar aveți impresia că postarea aceleiași întrebări în mai multe subiecte diferite aduce un răspuns mai rapid? Vă înșelați.

Re: restaurant

Scris: Sâm Ian 15, 2022 12:49 am
de tudosiee701
eu am inteles asa, aprovizionam materii prime
% =401
301
4426
productie cu retetar se inregistreaza produsul finit (pizza) 345 = 711
se incarca vanzarea 4111 = %
701
4427
am observat ca la inchiderea de luna se face nota contabila 601 = 301 cu materiile prime consumate, inregistreaza vanzarea insa nu imi face descarcarea - nota contabila 711 = 345,
unde gresesc?

Re: restaurant

Scris: Sâm Ian 15, 2022 12:28 pm
de balazse
Mai verifica o data la "inchidere luna" => "inregistrare operatii contabile aferent stocurilor" si o sa vezi ca apare (pentru fiecare vanzare in parte).

Re: restaurant

Scris: Sâm Mar 26, 2022 10:47 am
de tudosiee701
am reusit, am creat produsele de tip nestocat , incarc ZET-ul detaliat pe produse finite si imi creaza singur productia, este ok, am vazut ca lucreaza bine asa, ceea ce am observat ca aici nu mai inregistreaza notele 345 = 711 si invers, practic face o descarcare 601=301 consumurile si apoi la vanzare 4111 = 7015 inregistreaza veniturile, practic nu mai inregistreaza productia, din punct de vedere al descarcarii cheltuieli venituri este ok, insa vreau sa implementez publine(asta cu articolele incarcate este munca de chinez batran) si am nevoie de consiliere atat pentru achizitie partea de hard cat si pe instalare soft.
ma puteti ajuta cumva cu o persoana o firma ceva care se ocupa cu implementari, mentionez ca sediul firmei si fast-food-ul sunt localizate in localitatea Dobrotesti, Teleorman.
t

Re: restaurant

Scris: Sâm Mar 26, 2022 10:57 am
de balazse
Ai incercat cele mentionate aici?
https://www.sagasoftware.ro/productie-g ... in-iesiri/

Despre implementare poti incerca:
hucecd scrie: Mie Mar 03, 2021 7:46 pm https://www.sagasoft.ro/distributie.php?judet=Timis
Corbrianteo SRL

Re: productie restaurant

Scris: Vin Apr 01, 2022 2:42 pm
de mateic862
Buna ziua

Va rog daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu informatii referitor la productie. Restaurantul este destinat mai mult pentru evenimente( nunti, botezuri, petreceri, revelioane). As vrea sa stiu cum sa creez articolele / retetele pentru a face mai usor productia pe fiecare eveniment, tinand cont ca la evenimente am mai multe variante de meniu si acestea se pot combina , gen: aperitive de la varianta 1 de meniu , felul II de la variante 3 si tot asa... . Am pachete de bauturi pe fiecare eveniment.
Multumesc

Re: restaurant

Scris: Dum Iul 24, 2022 3:43 pm
de danielam354
Buna ziua,
daca vrem sa obtinem produse cu stoc , cum se inregistreaza in program productia?
Multumesc!

Re: restaurant

Scris: Dum Iul 24, 2022 5:02 pm
de balazse
Trebui sa utilizezi un tip de articol care nu are bifa la "nestocat".
Poate te ajuta si tutorialul de aici:
https://www.youtube.com/watch?v=g5QoO27Pll4