Pagina 1 din 1

transfer bilete tranport sau abonamente auto

Scris: Vin Feb 01, 2019 5:36 pm
de herganiec
Buna
La o societate de transport urban(autobuze si tramvaie) taxatorii primesc de la firma bilete pentru vanzare la calatori de 2lei, de 5lei, abonament de 10lei, de 25lei, etc.
Aceste sunt imprimate primite in magazie cu valoare de 0,05lei/buc.
Cum ar trebui sa procedez in Saga sa transfer periodic din magazie pe taxator de autobuz(tramvai) sa zicem 100bilete calatorie cu 2lei, 10bilete de 5lei. ?
Apoi, el la sfarsitul schimbului a vandut 20bilete de 2lei si 4bilete de 5lei, (valoare totala 60lei) preda banii la sediu in casierie si primeste o chitanta cu valoarea 60lei (de cat a vandut si restul biletelor raman asupra lui).
Are cineva vreun caz asemanator? Cum ati procedat?
Am incercat pe transfer din magazie pe fiecare taxator iar incarcarea cu pretul de 2lei biletul respectiv 5lei. ca o gestiune, am facut avizul si bon transfer, dar cand vreau sa emit chitanta pt suma depusa de taxator la sf de schimb nu stiu cum sa ii scad bilete vandute.. Help..

Re: transfer bilete tranport sau abonamente auto

Scris: Mar Feb 05, 2019 8:23 pm
de nutan
Buna seara!
Si eu am lucrat cu o astfel de speta, numai ca la mine se dau soferilor carnete de bilete de la 2 la 10 lei si taie bilet in functie de distanta.
Din magazie catre sofer bon de consum (in cazul tau cu val de 0,05/ bilet)
Seara taxatorul intocmeste un ”Borderou” in care trece biletele de la nr. xx la nr. xy cu suma z., merge cu el la caserie i se elibereaza chitanta, iar chitanta rosie cu borderoul merge la contabilitate. In Saga OPERATII-IESIRI-e(exceptate de la folosirea AMEF)...... . O preia si d394 foarte bine


O seara buna!