global valoric in 3 gestiuni
global valoric in 3 gestiuni
Am o firma global valoric care se imparte de la 01 iul in 3 gestiuni. Cum fac asta in SAGA?
Re: global valoric in 3 gestiuni
creati cele 3 gestiuni global valorice, si apoi faceti avize de transfer marfa la fiecare in parte pe iesiri prin (ct.371.xx la 482), dupa care faceti receptia pe fiecare magazin in parte cu marfa transferata (din ct 482 pe 371.xx).
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Reformulez: Un magazin mixt care vinde cu 24% si cu 9%(in saga la gestiuni am creat gestiune 24% si gestiune 9%). Soldurile de aici vreau sa le fac in 3gestiuni fiecare cu vaznzare de 24% si 9%. Raportul de gestiune era tinut pana acum in scris pentru fiecare din cel 3 gestiuni, dar in saga o singura gestiune cumulata. Vreau sa le divizez cu soldurile pe care la am in scris, sa incep sa scot raport de gestiune pe fiecare.herganiec scrie:creati cele 3 gestiuni global valorice, si apoi faceti avize de transfer marfa la fiecare in parte pe iesiri prin (ct.371.xx la 482), dupa care faceti receptia pe fiecare magazin in parte cu marfa transferata (din ct 482 pe 371.xx).
Cum fac in saga?
creezi cum am zis cate 2 gestiuni global valorice pt fiecare magazin:
ex..
mag 2 24%
mag 2 9%
mag 3...
si apoi faci cum scrie in help
ex..
mag 2 24%
mag 2 9%
mag 3...
si apoi faci cum scrie in help
Transferul între două gestiuni global valorice, .... In acest caz, se foloseste ecranul "Articole contabile" sau se introduce un aviz de intrare, pe un furnizor fictiv cu cont 482 sau orice alt cont, cu o line negativa pentru iesirea din gestiunea 1 si o linie pozitiva pentru gestiunea 2.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru aceeasi problema, ce fac cu conturile: 378 si 4428?
Cum adica ce faci? Fii mai detaliat.
La sf.iunie, am 371.1 si 371.2, respectiv 378.1, 378.2, 4428.1, 4428.2.
Iar la inc. iulie, cand se imparte contul 371.1 in 3 conturi pentru cele 3 gestiuni, ce fac cu 378 si 4428. Adica soldurile acestor conturi cum sa le impart pe gestiuni.
Precizez ca nu stiu ce adaos am pe fiecare gestiune, acesta variaza intre 4 si 100%. Multumesc ca dai importanta mesajului.
Iar la inc. iulie, cand se imparte contul 371.1 in 3 conturi pentru cele 3 gestiuni, ce fac cu 378 si 4428. Adica soldurile acestor conturi cum sa le impart pe gestiuni.
Precizez ca nu stiu ce adaos am pe fiecare gestiune, acesta variaza intre 4 si 100%. Multumesc ca dai importanta mesajului.
- fagarasa176
Faci un inventar ...
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!