SEMM

Mesaj
Autor
dinud251
Mesaje: 196
Membru din: Lun Dec 03, 2012 1:19 pm

SEMM

#1 Mesaj de dinud251 »

Buna ziua.
Am primit acest mesaj de la AJOFM: "Va rugam sa aveti amabilitatea de a accesa link-ul de mai jos in vederea completarii chestionarului, cu rugamintea de al returna in termen de 5 zile calendaristice de la primire.Angajatorii care au deja cont în SEMM se vor autentifica cu acele credenţiale.Angajatorii care nu au cont in SEMM se vor autentifica cu Codul Unic de Inregistrare ca utilizator, iar la parola va introduce indexul ANAF aferent declaraţiei d112 pentru luna iunie."


Problema este ca nu se specifica pentru ce firma și de ieri îmi tot vine mesajul asta de la diverși angajați de la AJOFM-uri, bănuiesc ca pentru firme diferite. Am întrebat de vreo doua ori și mi-au răspuns, unul dintre răspunsuri fiind "orice firma din Ilfov pentru care nu ati răspuns"

Voi ati primit? E obligatoriu sa ne conectam în portalul lui peste? Nu de alta dar simplul fapt de a caută recipisele de la iunie 2021 pentru mai multe firme și de a completa "în 5 zile calendaristice" mă enervează rău de tot (e joi, adică vor marți, ca alte lucruri nu mai avem de făcut).

popam506
Mesaje: 78
Membru din: Vin Oct 26, 2018 1:54 pm

Re: SEMM

#2 Mesaj de popam506 »

Am primit si eu. Am sunat la nr.de telefon din notificare si mi s-a spus sa depun pentru toate firmele pentru care am cont pe platforma.

dinud251
Mesaje: 196
Membru din: Lun Dec 03, 2012 1:19 pm

Re: SEMM

#3 Mesaj de dinud251 »

Eu nu am pentru niciuna. Dar una dintre angajatele de la AJOFM mi-a spus ca au luat mailurile din dosarele de anul trecut (OUG30). Oricum e funny ca se văd toate mailurile către care au trimis, unele sunt de firma, unele nu. În alta ordine de idei, chestionarul e o mizerie absoluta.

Scrie răspuns