Transfer baza de date FGO in Saga

Despre servicul gratuit de facturare online FGO
Mesaj
Autor
constantini546
Mesaje: 1
Membru din: Mar Ian 24, 2023 12:48 pm

Transfer baza de date FGO in Saga

#1 Mesaj de constantini546 »

Buna ziua ,
Exista vreun contabil ce stapaneste Saga foarte bine sa ma poate ajuta cu un transfer al unei baze de date din Fgo in Saga . Sunt cateva mii de inregistrari in Fgo incepand cu 01.01.2021 si pana in prezent . Am tot incercat de 3-4 ori si nu se importa corect imi tot da multe erori (gasesc facturi cu valoare zero,fara produse atat de la furnizori cat si de vanzare ). Eventual din zona Bucuresti S3 daca nu cu un Team viewer, pot plati timpul alocat .
Am tot sunat atat la Fgo cat si la Saga ,par depasiti de situatiie atat unii cat si ceilalti, fiecare se acuza unul pe celalalt.
Multumesc!

paturcai
Mesaje: 8077
Membru din: Mie Feb 07, 2007 12:00 am

Re: Transfer baza de date FGO in Saga

#2 Mesaj de paturcai »

Chiar daca am sa supar pe cineva de la FGO, ceea ce spuneti este adevarat: la un volum mare de facturi importul din FGO se face cu erori (exista situatii cand - exemplu - clientului POPESCU i se atribuie cumpararile lui VASILESCU).
Nu este vorba de acuzatii aici este vorba de faptul ca nu avem certitudinea ca importul datelor este cel corect.
Intr-un an de zile de importuri, am avut supriza sa am cateva facturi amestecate cu clienti carora le erau trecute vanzarile altora. Nu multe dar au existat.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

raitai
Mesaje: 1
Membru din: Lun Mai 09, 2022 8:15 am

Re: Transfer baza de date FGO in Saga

#3 Mesaj de raitai »

Confirm aceeași problema dar nu cu import din FGO ci cu import din XML generat de alta platforma. Am verificat în XML de 10 ori acele facturi (3 la număr) și numele furnizorului adresa cui etc erau corecte iar în saga după import acele 3 facturi au fost aqsignate către cumpărători cu totul și cu totul diferiți desi în trecut s-au mai emis facturi către acei cumpărători. ( În xml erau undeva la 500 - 600 de facturi )

Avatar utilizator
septimiuv
Mesaje: 11898
Membru din: Sâm Oct 31, 2009 12:00 am
Localitate: Cernica

Re: Transfer baza de date FGO in Saga

#4 Mesaj de septimiuv »

Trimite mail la Saga și spune-le situația.

Scrie răspuns