Am urmatoarea eroare:
F validari globale
va rugam sa verificati da ca folositi versiunea corecta de PDF inteligent sau daca XML-ul creat contine namespace-ul conform schemei XSD (pentru perioada de raportare)
eroare structura: namespace ("mfp:anaf:dgti:d300:declaratie:v8`) lipsa sau incorect la sectiunea declaratie 300. Valoarea corecta este xmlns=`mfp:anaf:dgti:d300:declaratie:v9`
Mentionez ca am folosit actualizarea din 21.09.2023.
Eroare D300
Re: Eroare D300
Buna ziua,
am aceeasi eroare si eu numai la D300, am actualizat aplicatia si am dat actualizare declaratie inainte de a genera PDF.
Am tot incercat si dat actualizare, la fel.
Ce putem face?
Multumesc,
Anticipat
am aceeasi eroare si eu numai la D300, am actualizat aplicatia si am dat actualizare declaratie inainte de a genera PDF.
Am tot incercat si dat actualizare, la fel.
Ce putem face?
Multumesc,
Anticipat
-
A modificat ANAF-ul fisierul /versiunea astazi!
Asteptam o noua actualizare de la Saga

Asteptam o noua actualizare de la Saga
Ultima oară modificat Vin Sep 22, 2023 1:01 pm de către nastasea781, modificat 1 dată în total.
Si mie imi apare aceeasi eroare. Am actualizat programul si declaratia inainte de generare si degeaba...
Oare ce e de facut?
Oare ce e de facut?
Redescarcă și reinstalează ultima actualizare.
La depunerea D 300 la luna septembrie apare mesaj de eroare ""Ïn acest moment nu se poate depune D300", mentionez ca am facut actualizarea , varianta de program este C.3.0.563, ce se poate face in aceasta situatie. Multumesc.
Astepti. Nu este de la program, ci de la serverul celor de la ANAF. Consider destul de clara mesajul.