Nu apare seria articolelor vandute pe factura

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
Mesaj
Autor
pirvua637
Mesaje: 2
Membru din: Lun Ian 01, 2024 9:53 pm

Nu apare seria articolelor vandute pe factura

#1 Mesaj de pirvua637 »

Buna ziua!

Dupa ce am mi-am actualizat programul SAGA cu noua versiune 567, am constata o diferenta fata de vechea versiune pe care o foloseam anterior. Noi vindem niste produse a caror serie de fabricatie trebuie mentionata pe factura. Ei bine, cu ultima versiune de SAGA (nr. 567) seria produselor nu apare pe factura, desi am introdus seriile produselor pe facturile de achizite, iar la tiparirea facturilor de iesire selectez din functia "Serii" pe cea dorita.

Ma poate ajuta cu un sfat cum sa fac sa apara seriile produselor pe facturile de iesire? Mentionez ca pana acum nu am avut probleme cu aceasta functie in versiunile anterioare ale SAGA si vindem aceste gen de produse de peste 10 ani.

Multumesc!

Avatar utilizator
tomac
Mesaje: 25996
Membru din: Sâm Oct 31, 2009 12:00 am
Localitate: Beiuş, Bihor

Re: Nu apare seria articolelor vandute pe factura

#2 Mesaj de tomac »

Trimiteți mail direct la SAGA!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

pirvua637
Mesaje: 2
Membru din: Lun Ian 01, 2024 9:53 pm

Re: Nu apare seria articolelor vandute pe factura

#3 Mesaj de pirvua637 »

tomac scrie: Joi Ian 04, 2024 12:55 pm Trimiteți mail direct la SAGA!
Am rezolvat. Am descoperit cum faci sa apara. Dupa ce finalizezi o factura si vrei apoi sa o tiparesti apesi butonul de jos "Tiparire" si se deschide fereastra premergatoare tiparirii care se cheama "Tiparire facturi si avize". Acolo in partea de jos a ferestrei sunt trei butoane care se cheama "Tiparire", "Configurare" si "Mai multe".
Se apasa butonul "Configurare" si se deschide fereastra aferenta unde trebuie bifate niste optiuni. Eu aveam bifata optiunea "Serie produs inclusa", dar cu toate asta seriile nu imi apareau pe factura si am descoperit ca mai trebuie bifata suplimentar si optiunea "Informatii suplimentare de la detaliile facturii incluse". Deci, dupa ce am bifat suplimentar si optiunea cu nume aproape de neinteles "Informatii suplimentare de la detaliile facturii incluse" seriile articolelor pe care le vindeam au inceput sa apara pe factura.

Încuiat