E-transport
E-transport
Buna, firma x cu cod caen 4941-transport intern si international, transporta piese auto. Firma x colaboreaza cu firma y (casa de expeditii)pentru transport( firma y face comanda de transport la firma x ,acesta elibereaza ff de servicii transport,si merge incarca si transporta marfa la beneficiar in alta tara). Intrebare: in acest caz,firma x are nevoie sa fie inregistrata in e-transport, sa isi ia cod UIT?
Re: E-transport
Nu este problema transportatorului codul UIT. Ci al furnizorului bunurilor pe care le transportă ori a clientului bunurilor pe care le aduce din import sau UE.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua
Generand notificarea e-transport prin Iesiri-valuta Saga imi trece partenerul.
Incercand sa fac notificarea din Diverse-e-transport nu apare partenerul respectiv in lista.
Oare care este problema?
Sau, nu se poate trimite notificarea din Diverse -e-transport complectand datele manual?
Va multumesc pentru raspuns.
Generand notificarea e-transport prin Iesiri-valuta Saga imi trece partenerul.
Incercand sa fac notificarea din Diverse-e-transport nu apare partenerul respectiv in lista.
Oare care este problema?
Sau, nu se poate trimite notificarea din Diverse -e-transport complectand datele manual?
-
Eu le-am completat luna trecuta manual si a mers perfect
paulikg - vedeți ce tip ați ales la transport.
S-a rezolvat.
Am sunat la Saga. Am trimis baza de date. A trebuit doar sa actualizez programul.
Am sunat la Saga. Am trimis baza de date. A trebuit doar sa actualizez programul.
Buna ziua
Alta intrebare
Firma RO factureaza catre clientul din Germania, firma DE factureaza mai departe spre destinatarul final. Marfa pleaca de la firma RO la destinatarul final.
In e-transport , in Saga, la partener se trece firma DE sau destinatarul final?
Alta intrebare
Firma RO factureaza catre clientul din Germania, firma DE factureaza mai departe spre destinatarul final. Marfa pleaca de la firma RO la destinatarul final.
Buna ziua
Alta intrebare
1. in caz ca destinatarul final este din UE
2. in caz ca destinatarul final este nonUE
Va multumesc!
Alta intrebare
1. in caz ca destinatarul final este din UE
2. in caz ca destinatarul final este nonUE
Va multumesc!
Destinatarul final al transportului la loc de descărcare.
Am sa incerc .
Multumesc.
Multumesc.
Buna ziua
Am revenit.
1. Destinatarul final este din UE: aleg LIC intermodal, loc descarcare va fi destinatarul final. Dar nu mai apare PTF care ar trebui trecut. Sau e doar LIC?
2a. Destinatarul final este din nonUE, vama se face in RO: aleg LIC intermodal, loc descarcare va fi destinatarul final. Dar nu apare BV.
2b. Destinatarul final este din nonUE, vama se face in RO: aleg export. Partenerul nu poate fi firma DE.
Va multumesc pentru raspuns!
O zi buna!
Am revenit.
1. Destinatarul final este din UE: aleg LIC intermodal, loc descarcare va fi destinatarul final. Dar nu mai apare PTF care ar trebui trecut. Sau e doar LIC?
2a. Destinatarul final este din nonUE, vama se face in RO: aleg LIC intermodal, loc descarcare va fi destinatarul final. Dar nu apare BV.
2b. Destinatarul final este din nonUE, vama se face in RO: aleg export. Partenerul nu poate fi firma DE.
Va multumesc pentru raspuns!
O zi buna!
Buna ziua
Da, vama la BV din RO.
Da, vama la BV din RO.