e-factura si receptii pret vanzare
e-factura si receptii pret vanzare
Buna ziua, credeti ca ar fi util ca la E-factura cand se doreste a face receptiile dupa pretul de vanzare sa fie coloana de adaos si % (asa cum sunt la receptii la INTRARI)? In modul cum este acuma prin E-factura este un pic mai greu de calculat pretul de vanzare fata de cum este la meniul intrari unde sunt cele 2 coloane in plus. Va multumesc.
- chirigiui509
Re: e-factura si receptii pret vanzare
Propunerea este pertinentă și aplicabilă/utilă gestiunilor global-valorice. Votez pentru!
Ar mai fi, de asemenea, de luat în calcul:
- introducerea unei coloane "cod de bare" care (pentru gestiunile cantitativ-valorice) să permită asocierea prin scanare a articolelor din e-factura cu cele din nomenclator;
- afișarea modului de parsare a codurilor din e-factura pe seama instrucțiunilor din ef_trace;
- facilitatea accesului la tabela ef_trace (inclusiv posibilitatea de a face upload din tabele XLS, CSV unde s-au definit asocieri).
Susțin propunerea!
Ar mai fi, de asemenea, de luat în calcul:
- introducerea unei coloane "cod de bare" care (pentru gestiunile cantitativ-valorice) să permită asocierea prin scanare a articolelor din e-factura cu cele din nomenclator;
- afișarea modului de parsare a codurilor din e-factura pe seama instrucțiunilor din ef_trace;
- facilitatea accesului la tabela ef_trace (inclusiv posibilitatea de a face upload din tabele XLS, CSV unde s-au definit asocieri).
Susțin propunerea!
- chirigiui509
Cererea dumneavoastră a fost implementată. Ecranul de import al facturilor din SPV devine un instrument din ce în ce mai util.
Să sperăm ca la un moment dat va fi disponibilă și o funcție de asociere prin intermediul codurilor de bare.
Să sperăm ca la un moment dat va fi disponibilă și o funcție de asociere prin intermediul codurilor de bare.
Am verificat acuma in Saga dupa actualizare, dar mie nu imi apare la e-factura-- import.
- chirigiui509
În SAGA din e-facturi, mergeți in tab-ul configurare unde activați funcția de import e-facturi emise; astfel veți prelua facturile transmise din aplicații terțe.
Dacă am înțeles corect problema/întrebarea, aș spune că cele două subiecte sunt diferite și cred că ele trebuie abordate cu topic distinct.
Revenind, solicitarea cu prețul este "îndeplinită", iar cu privire la celelalte funcționalități, vă recomand să parcurgeți acest tutorial https://www.sagasoft.ro/tutoriale-video.php?id=Ok81nbCACaU
Dacă am înțeles corect problema/întrebarea, aș spune că cele două subiecte sunt diferite și cred că ele trebuie abordate cu topic distinct.
Revenind, solicitarea cu prețul este "îndeplinită", iar cu privire la celelalte funcționalități, vă recomand să parcurgeți acest tutorial https://www.sagasoft.ro/tutoriale-video.php?id=Ok81nbCACaU
Mai considera cineva utila adaugarea celor 2 coloane in E-factura la receptii?