P300
-
P300
Bună ziua!
Cum as putea trimite in efactura o factura care are deja inregistrată tranzactia pe casa de marcat
Nu văd cum as putea face un tip 751 din tip 380.
Pe decontul de TVA precompletat am dublate veniturile din motiv ca nu am tip ul bun la factură trimisă prin SPV
Cum as putea trimite in efactura o factura care are deja inregistrată tranzactia pe casa de marcat
Nu văd cum as putea face un tip 751 din tip 380.
Pe decontul de TVA precompletat am dublate veniturile din motiv ca nu am tip ul bun la factură trimisă prin SPV
Re: P300
Daca s-a transmis, ramane asa.
Pe viitor, vezi cele postate de TomaC:
Pe viitor, vezi cele postate de TomaC:
tomac scrie: ↑Sâm Sep 07, 2024 11:06 am Dacă refaceți acum actualizarea programului, la ieșiri orice factură ce este emisă în baza bonului fiscal se va opera cu tipul nou introdus "f - Factură cu bon fiscal" și se va trimite în SPV cu un tip care, deși nu există în legislația din România, este folosit de ANAF pentru decontul precompletat în sensul de a prelua acele valori o singură dată (fie din casa de marcat, fie din e-factura) nu ca atunci când factura respectivă se trimite cu codul de factură.
-
Mulțumesc pt răspuns, dar tot nu imi este clar. Preiau casa de marcat, apoi preiau facturile din spv. Când preiau facturile din spv, ziceți, voi găsi un tip " f-factura cu bon fiscal," și il voi alege?
-
Buna ziua, am actualizat programul, pe comp 1 am posibilitatea de a selecta f pe alt comp 2 nu imi apare ., nu pot selecta, au aceasi varianta de program 579.
La comp 1 este astasat casa de marcat si la configurari este trecut, am incercat si la comp 2 chiar daca nu se utilizeza casa de marcat sa completez in coonfigurari, ce trebuie sa fac ?
Din comp 2 generez declaratiile fiscale. Multumesc.
La comp 1 este astasat casa de marcat si la configurari este trecut, am incercat si la comp 2 chiar daca nu se utilizeza casa de marcat sa completez in coonfigurari, ce trebuie sa fac ?
Din comp 2 generez declaratiile fiscale. Multumesc.
-
Mai refaceti actualizarea pe comp 2.
-
Sunt 2 computer pe fiecare este instalat programul Saga.
Comp 1 are legat si casa de marcat, foloseste Marketline, exista posibilitatea din iesiri a selecta "f pentru facturile cu bon fiscal", totul ok.
Comp 2 il folosesc pentru a genera centralizat Declaratiiile fiscale, astfel la introducerea facturilor emise din Comp 1 nu am optiunea " f pentru facturile cu bon fiscal".
Am actualizat din nou programul, am completat din configurari ca utilizeaza casa de marcat...altceva ?Ce am gresit ? ce trebuie sa fac?
Multumesc.
Comp 1 are legat si casa de marcat, foloseste Marketline, exista posibilitatea din iesiri a selecta "f pentru facturile cu bon fiscal", totul ok.
Comp 2 il folosesc pentru a genera centralizat Declaratiiile fiscale, astfel la introducerea facturilor emise din Comp 1 nu am optiunea " f pentru facturile cu bon fiscal".
Am actualizat din nou programul, am completat din configurari ca utilizeaza casa de marcat...altceva ?Ce am gresit ? ce trebuie sa fac?
Multumesc.
-
Dupa mai multe actualizari, am reusit. Va multumesc. Cu stima.
-
Dupa ultima actualizare, cea cu tipul F - Factura cu bon fiscal, in Marketline, atunci cand generez o factura in baza bonului fiscal, se transfera automat in SAGA insa nu se mai preia automat ultimul numar de factura + 1, ci al luat-o de la 1.
Spre exemplu aveam fatcurile GTX563 si surma GTX564, insa le-a pui nr. GTX1, GTX2, GTX3.
Exista vreo setare care imi scapa ?
Spre exemplu aveam fatcurile GTX563 si surma GTX564, insa le-a pui nr. GTX1, GTX2, GTX3.
Exista vreo setare care imi scapa ?
Dupa ultima actualizare, cea cu tipul F - Factura cu bon fiscal, atunci cand generez o factura in baza bonului fiscal alegand tip factura f, la generare si transmitere e-facturi imi apare mesajul ''Pentru acest document nu se genereaza e-Factura momentan'', ar fi trebuit sa transmita cu , codul 751 si nu o face, De ce oare , ma poate ajuta cineva, va rog!