Raspuns Notificare P300 e-TVA

prunam

Raspuns Notificare P300 e-TVA

#1 Mesaj de prunam »

Buna seara ! Am primit si eu notificare la o firma pentru veniturile dublate de casa de marcat (facturi 380 in loc de 751). In curand se termina cele 20 de zile in care pot raspunde. Care este procedura de raspuns la notificare ? Nu am gasit pe nicaieri nimic ajutator. Exista vreun pdf inteligent prin care se raspunde la notificare si se depune ca o declaratie ? Formulez un raspuns "cu cuvintele mele" ? Si daca da, unde anume se incarca in SPV ? Va multumesc !

P.S. Ce se intampla cu deconturile precompletate de ANAF ? Imi "inlocuiesc" deconturile depuse de mine ? Ce naiba face ANAF-ul cu ele daca nu am diferente semnificative ?

tobosv790

Re: Raspuns Notificare P300 e-TVA

#2 Mesaj de tobosv790 »

?

prunam

#3 Mesaj de prunam »

Buna seara ! Nu m-am exprimat destul de coerent ? :? Sa incerc sa reformulez ? :shock:

costanc757

#4 Mesaj de costanc757 »

prunam scrie: Joi Sep 19, 2024 12:17 am Buna seara ! Am primit si eu notificare la o firma pentru veniturile dublate de casa de marcat (facturi 380 in loc de 751). In curand se termina cele 20 de zile in care pot raspunde. Care este procedura de raspuns la notificare ? Nu am gasit pe nicaieri nimic ajutator. Exista vreun pdf inteligent prin care se raspunde la notificare si se depune ca o declaratie ? Formulez un raspuns "cu cuvintele mele" ? Si daca da, unde anume se incarca in SPV ? Va multumesc !

P.S. Ce se intampla cu deconturile precompletate de ANAF ? Imi "inlocuiesc" deconturile depuse de mine ? Ce naiba face ANAF-ul cu ele daca nu am diferente semnificative ?
Deocamdata, foarte multe nu se stiu in privinta procedurii de raspuns in SPV la aceste notificari. Obligatoriu devine sa raspundeti la aceste notificari incepand cu 01.01.2025. Nu exista niciun PDF inteligent prin care sa raspunzi la notificare. Momentan.

prunam

#5 Mesaj de prunam »

Mulțumesc frumos ! Văzusem pe forum un mesaj de la un utilizator care ar fi răspuns la notificare, dar nu mai găsesc mesajul sa îl întreb direct cum a procedat. O zi bună !

pomparaus

#6 Mesaj de pomparaus »

Probabil prin formularul de contact din SPV.

Scrie răspuns