Mulțumesc @pomparaus! In decontul de TVA valoarea o să fie aceeași, 500+ 95 lei (TVA), dar in D394 eu trec o singură factura și furnizorul va trece 3 facturi. Am luat legatura cu furnizorul, am vorbit cu d-na economista si mi-a zis ca ea in D394 va trece 3 facturi, pentru că și în SPV sunt tot 3 facturi.
Nu o sa fie probleme ca eu trec 1 factura si furnizorul 3? Nu o sa fie neconcordanta in D394, ca numar de facturi (valoarea o sa fie aceeasi)?
Si eu si furnizorul folosim Saga.
Poate mă ajută și dl. @tomac.
e-factura,Factura dublata
Re: e-factura,Factura dublata
@csoriki: Vă faceți prea multe griji pentru o problemă atât de minoră! Nici mama lu' pește prăjit nu verifică ce e prin D394, darămite numărul de facturi declarate p'acolo!
@ovidiuo, mulțumesc pentru răspunsul acordat! O zi frumoasă!
-
@cristina - nu, nici atunci dacă diferențele sunt mici, sub un prag de semnificație.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua , va rog ajutor pentru urmatoarea situatie :
Am ultima varianta actualizata 580,am generat un nou cod de acces in spv , si nu reusesc sa transmit sau sa primesc nici un document in E-factura, mesajele de eroare fiind :Serverele anaf nu raspund si Conexiunea cu Spv nu a fost realizata.Facturile nu se vor transmite in SPV, si nu se vor primii raspunsurile.
Am reactualizat si Saga C si Saga PS , am resetat si am generat coduri de acces SPV, acelasi mesaj:serverele anaf NU RASPUND , in cursul acestei dimineti am reusit sa primesc de la 2 societati facturile de furnizori, apoi la fel aceelasi refuz de conectare,ajutati-ma va rog daca exista o alta posibilitate de a reusii conecatarea saga cu ANAF, am clenti care asteapta facturile de furnizori in SPV ca sa efectueze plati.
Multumesc!
Am ultima varianta actualizata 580,am generat un nou cod de acces in spv , si nu reusesc sa transmit sau sa primesc nici un document in E-factura, mesajele de eroare fiind :Serverele anaf nu raspund si Conexiunea cu Spv nu a fost realizata.Facturile nu se vor transmite in SPV, si nu se vor primii raspunsurile.
Am reactualizat si Saga C si Saga PS , am resetat si am generat coduri de acces SPV, acelasi mesaj:serverele anaf NU RASPUND , in cursul acestei dimineti am reusit sa primesc de la 2 societati facturile de furnizori, apoi la fel aceelasi refuz de conectare,ajutati-ma va rog daca exista o alta posibilitate de a reusii conecatarea saga cu ANAF, am clenti care asteapta facturile de furnizori in SPV ca sa efectueze plati.
Multumesc!
E de la Anaf.. nu prea aveti ce face decat sa asteptati.. nu prea are Saga nimic cu serverele Anaf..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)