Buna ziua!am comutat pe un calculator mod server iar de pe altul am incercat conectare client -server-client, am introdus ip si cale dar am eroarea atasata!
la un alt calculator in momentul comutarii ca server am eroarea :"Eroare la crearea tabelei externe pentru tabela REGISTRU.
Pentru orice sfat va multumesc!
eroare comutare client-server-client
-
eroare comutare client-server-client
- Fişiere ataşate
-
- WhatsApp Image 2024-10-01 at 10.15.59.jpeg (198.81 KiB) Vizualizat de 718 ori
Re: eroare comutare client-server-client
pe calculatorul server adaugati serviciul Firebird in lista de exceptii a Firewall-ului Windowsului, astfel:
- accesati Control Panel\System and Security\Windows Defender Firewall sau scrieti in start “Windows Defender Firewall”;
- apasati “allow an app or feature through Windows Defender Firewall, “allow another app..” iar daca butonul este inactiv, in prealabil apasati sus butonul “change settings”;
- apoi apasati “browse..”, alegeti calea catre firebird: C:\Program Files\Firebird\Firebird30_Saga, selectati “firebird.exe” - Open - Add;
- bifati toate optiunile disponibile: private, public, domain.
eu azi am avut la fel pe calculator client și așa am rezolvat.
- accesati Control Panel\System and Security\Windows Defender Firewall sau scrieti in start “Windows Defender Firewall”;
- apasati “allow an app or feature through Windows Defender Firewall, “allow another app..” iar daca butonul este inactiv, in prealabil apasati sus butonul “change settings”;
- apoi apasati “browse..”, alegeti calea catre firebird: C:\Program Files\Firebird\Firebird30_Saga, selectati “firebird.exe” - Open - Add;
- bifati toate optiunile disponibile: private, public, domain.
eu azi am avut la fel pe calculator client și așa am rezolvat.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Daca nu va descurcati luati legatura cu mine si rezolvam.
Date mele de contact le gasiti aici https://www.sagasoft.ro/distribuitor.php?id=50
Date mele de contact le gasiti aici https://www.sagasoft.ro/distribuitor.php?id=50
Am urmarit pas cu pas, a functionat. Multumesc
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)