D112 luna septembrie 2024
-
D112 luna septembrie 2024
Buna dimineata,
a reusit cineva sa transmita D112 pt septembrie?
am primit nmesajul de mai jos si inteleg ca se modifica iar D112 la ei,
unde pot sa verific cand vor fi gata cu actualizarea?
va trebui sa refacem si nou o actualizare la SAGA si sa refacem D112?
multumesc mult
Au fost identificate urmatoarele ERORI :
E: angajator (1)
eroare regula: R_DEC_SEPT: In acest moment nu se poate depune D112 pentru luna de raportare
septembrie 2024. Formularul este in curs de actualizare
a reusit cineva sa transmita D112 pt septembrie?
am primit nmesajul de mai jos si inteleg ca se modifica iar D112 la ei,
unde pot sa verific cand vor fi gata cu actualizarea?
va trebui sa refacem si nou o actualizare la SAGA si sa refacem D112?
multumesc mult
Au fost identificate urmatoarele ERORI :
E: angajator (1)
eroare regula: R_DEC_SEPT: In acest moment nu se poate depune D112 pentru luna de raportare
septembrie 2024. Formularul este in curs de actualizare
Re: D112 luna septembrie 2024
e clar, mai stam.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
e clar merci
-
Buna ziua
Si mie mi-a aparut acelasi mesaj
Si mie mi-a aparut acelasi mesaj
Si totusi altii au depus pe 5 octombrie fara erori de validare
Eu am depus azi D112 generata din Saga pe 01.10.2024 si pt care aveam recipisa cu erori (ca nu aparuse varianta de D112). Azi doar am redepus acceasi declaratie fara sa o mai generez si am recipisa valida.
-
Confirm cele spuse, am depus in 1 si 2 octombrie cu erori. Redepus aceleasi declaratii in 7 octombrie (fara a le genera din nou, cu recipisa, fara erori). Depus 112, chiar si azi, fara erori.
Doar azi a aparut pe site-ul ANAF, 112 actualizat, iar „noutățile din declarația 112 sunt:
- modificarea anexei 1.1. (anexa angajator) prin eliminarea casetei „Ajutoare de deces” de sub secțiunea E.3. (care era completată de agențiile de muncă) și prin eliminarea secțiunii G (date informative privind ajutoarele de deces acordate de către agențiile de muncă);
- actualizarea nomenclatorului „Creanțe fiscale” (anexa nr. 2 la ordin) prin modificarea denumirii pentru creanțele reprezentând contribuția la pensii datorată pentru condiții deosebite și speciale de muncă de către angajatori;
- actualizarea nomenclatorului „Indicativ condiții speciale/deosebite” (anexa nr. 5 la ordin) prin modificarea temeiului legal în cazul unora dintre condițiile deosebite și speciale și prin completarea de noi indicative pentru noile locuri de muncă introduse la condiții deosebite și speciale;
- modificarea corespunzătoare a instrucțiunilor pentru completarea formularului 112.”(sursa - avocatnet.ro).
Probabil, daca nu exista situatii de natura noutatilor, se poate depune pe varianta anterioara.
Bună tuturor,
Dacă nu am situații care s-ar încadra la ”noutăți”, trebuie să depun rectificative pentru D112 depuse înainte de apariția noii versiuni?
Dacă nu am situații care s-ar încadra la ”noutăți”, trebuie să depun rectificative pentru D112 depuse înainte de apariția noii versiuni?
-
Nu, daca recipisele le-ai avut fara erori!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!