ARANJARE IN ORDINE ALFABETICA
ARANJARE IN ORDINE ALFABETICA
Buna ziua,
Va rog frumos ce setari trebuie sa fac sa-mi apara in ordine alfabetica clientii si furnizorii.
Multumesc anticipat!
Va rog frumos ce setari trebuie sa fac sa-mi apara in ordine alfabetica clientii si furnizorii.
Multumesc anticipat!
Re: ARANJARE IN ORDINE ALFABETICA
Unde mai exact, in care meniu?
La situatie clienti si situatie furnizori.
"click" pe capul de tabel <Denumire> daca vrei asta, sau orice alt cap de tabel pentru o sortare ordonata dupa orice criteriu vrei.
Sortarea dupa orice coloana ar fi foarte utila si in cazul salariatilor, atat in Fisiere>Salariati, cat si in Operatii>State salarii si Pontaj.
Mmerge peste tot.. sortarea de care ai zis mai sus.. apasă pe capul de tabel, pe coloana dorita si merge..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Multumesc frumos!
Din pacate la mine nu functioneaza. In Saga Web pot face sortari prin click pe capul de tabel in orice alta sectiune (intrati, iesiri, stocuri etc.), cu exceptia celor pentru salariati. Nu stiu ce se intampla.
poate la salariați nu este încă modificat...
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”