Instalare Marketline
Instalare Marketline
Buna ziua,
Exista vreo versiune trial pentru Marketline, se poate downloada de undeva.
As dori doar sa vad daca imi ofera ceea ce am eu nevoie si daca totul este ok, sa-l cumpar.
Exista vreun distribuitor Marketline care poate oferi si asistenta la conectarea Saga C - Marketline si configurarea apoi a Marketline, in caz de nevoie sau care poate face anumite modificari, daca sunt cerute?
Sunt in cautarea unui distribuitor serios, care poate oferi indrumare si asistenta.
Multumesc
Exista vreo versiune trial pentru Marketline, se poate downloada de undeva.
As dori doar sa vad daca imi ofera ceea ce am eu nevoie si daca totul este ok, sa-l cumpar.
Exista vreun distribuitor Marketline care poate oferi si asistenta la conectarea Saga C - Marketline si configurarea apoi a Marketline, in caz de nevoie sau care poate face anumite modificari, daca sunt cerute?
Sunt in cautarea unui distribuitor serios, care poate oferi indrumare si asistenta.
Multumesc
-
Re: Instalare Marketline
Exista, doar trebuie sa accesati Lista de distribuitori, din aplicatia MarketLine.
Am consultat lista. (nu am incredere in companiile care au adresa de contact [email protected])
Ma intereseaza daca aveti o recomandare.
Ma intereseaza daca aveti o recomandare.
https://www.sagasoft.ro/distributie.php?pos=1
Aveti o lista cu distribuitorii MarketLine care se incadreaza in cerintele dvs.
Aveti o lista cu distribuitorii MarketLine care se incadreaza in cerintele dvs.
- chirigiui509
...pentru @ursane
Începuturile internetului și ale serviciilor asociate acestuia, constituie pentru mulți dintre utilizatorii adreselor de tipul @yahoo.com "realități de viață". Oamenii în care nu aveți (astăzi) încredere aveau abilitatea de a utiliza internetul din perioada conexiunilor dial-up, știau să configureze fizic dispozitivele de comunicație (să seteze viteza, numărul de biți, paritatea, ...) și cu siguranță n-au uitat asta. Erau ingineri desăvârșiți, cu multă știință de carte și cu siguranță "novatori" într-o lume dominată de schimbări și prefaceri majore.
Lucrurile au evoluat mult între timp iar astăzi, motoare de căutare ca AltaVista, Lycos, Netscape au fost date uitării după ce mai toți internauții au migrat către Google. Așa s-a întâmplat și cu gigantul Yahoo! care a evitat la mustață un faliment de răsunet făcând parcă în ciuda celor ce-i cântau prohodul.
Celor din trecut (între care mă număr), le-au rămas amintirile, nostalgia unor vremuri de pionierat (personal am început cu sisteme de operare precum SPM și un SGBD de care nici nu știu dacă se mai învață, se numea dBase asta ca să nu mai vorbim de celebrul Pascal disponibil exclusiv din linie de comandă).
Pentru a nu "cântări grăbit" spusele mele, vă pot indica articole pe care le-am publicat în anii 2000, având teme extrem de actuale astăzi dar, nu ăsta e motivul pentru care am ales să vă scriu.
Mă număr printre cei ce au solicitat să devină distribuitori și sunt bucuros că SAGA m-a acceptat și m-a înscris în listă (aș fi vrut să spun mândru dar ar fi fost o formă de manifestare a orgoliului și n-ar încadra cu părul meu alb).
Desigur, aș fi putut nota o altă adresă de email (gestionăm multe domenii .ro, .eu, .com) cum ar fi (de exemplu) <<prenume>>@<<nume>>.ro (...știu, asta e aroganța maximă așa cum mai știu că puțini vor ajunge cu cititul până aici).
Singurul element pe care vă indemn să-l aveți în vedere este înscris chiar în sloganul forumului pe care postați:
"Aici ne tutuim, vorbim, ne împrietenim".
Cu îngăduință,
un umil utilizator al domeniului @yahoo.com
Începuturile internetului și ale serviciilor asociate acestuia, constituie pentru mulți dintre utilizatorii adreselor de tipul @yahoo.com "realități de viață". Oamenii în care nu aveți (astăzi) încredere aveau abilitatea de a utiliza internetul din perioada conexiunilor dial-up, știau să configureze fizic dispozitivele de comunicație (să seteze viteza, numărul de biți, paritatea, ...) și cu siguranță n-au uitat asta. Erau ingineri desăvârșiți, cu multă știință de carte și cu siguranță "novatori" într-o lume dominată de schimbări și prefaceri majore.
Lucrurile au evoluat mult între timp iar astăzi, motoare de căutare ca AltaVista, Lycos, Netscape au fost date uitării după ce mai toți internauții au migrat către Google. Așa s-a întâmplat și cu gigantul Yahoo! care a evitat la mustață un faliment de răsunet făcând parcă în ciuda celor ce-i cântau prohodul.
Celor din trecut (între care mă număr), le-au rămas amintirile, nostalgia unor vremuri de pionierat (personal am început cu sisteme de operare precum SPM și un SGBD de care nici nu știu dacă se mai învață, se numea dBase asta ca să nu mai vorbim de celebrul Pascal disponibil exclusiv din linie de comandă).
Pentru a nu "cântări grăbit" spusele mele, vă pot indica articole pe care le-am publicat în anii 2000, având teme extrem de actuale astăzi dar, nu ăsta e motivul pentru care am ales să vă scriu.
Mă număr printre cei ce au solicitat să devină distribuitori și sunt bucuros că SAGA m-a acceptat și m-a înscris în listă (aș fi vrut să spun mândru dar ar fi fost o formă de manifestare a orgoliului și n-ar încadra cu părul meu alb).
Desigur, aș fi putut nota o altă adresă de email (gestionăm multe domenii .ro, .eu, .com) cum ar fi (de exemplu) <<prenume>>@<<nume>>.ro (...știu, asta e aroganța maximă așa cum mai știu că puțini vor ajunge cu cititul până aici).
Singurul element pe care vă indemn să-l aveți în vedere este înscris chiar în sloganul forumului pe care postați:
"Aici ne tutuim, vorbim, ne împrietenim".
Cu îngăduință,
un umil utilizator al domeniului @yahoo.com
Ultima oară modificat Mar Oct 22, 2024 3:37 pm de către chirigiui509, modificat 1 dată în total.
chirigiui509 scrie: ↑Mar Oct 22, 2024 3:27 pm ...pentru @ursane
Începuturile internetului și ale serviciilor asociate acestuia, constituie pentru mulți dintre utilizatorii adreselor de tipul @yahoo.com "realități de viață". Oamenii în care nu aveți (astăzi) încredere aveau abilitatea du ..
Frumos raspuns, mi-ati amintit de perioadele de inceput.
Da, le-am trait pe toate cele descrise de dvs si imi amintesc cu drag de ele.
Am scris prima oara cod in BASIC, au urmat Pascalul, C, C++, baze de date de toate felurile si culorile, astazi Nodejs si Go si asa mai departe.
Insa in acele perioade au am trait si situatii in care am colaborat cu [email protected] si mi-am bazat toate afacerile pe el .. si a disparut subit.
Personal prefer sa colaborez cu companii care pot inlocui un om, cand aceasta pleaca. Ca de inchis usa si plecat acasa e usor.
De-aia am spus ca nu am incredere .. .etc.
Altfel numai de bine, am luat legatura cu @huced care m-a lamurit in anumite privinte referitor la Saga & Marketline & Publine.
Le-am instalat merg ..comunica, totul ok.
Insa, cum imi place sa-mi bag nasul prin toate as vrea sa pot face eu anumite queryuri in saga ... vreau sa-mi scot eu situatiiile, rapoartele si statisticile mele, automat.
Insa pare ca parola de firebird .. nu ma lasa inca. E cineva care face query-uri in Saga ... fara a utiliza interfata Saga? De unde pot afla parola de la DB?
Multumesc,
Valentin
nu cred că o vei primi de undeva.. incearca sa te descuri cu exporturi in excel.. si de acolo automatizezi. eu tot asa fac.. si chiar merge..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Si in privinta asta te pot ajuta @ursan Gasim solutie pentru automatizarea pe care o doresti.