Expirare cod SPV
Expirare cod SPV
Buna ziua,
Cum vad cand expira codul SPV?
Multumesc.
Cum vad cand expira codul SPV?
Multumesc.
Re: Expirare cod SPV
e-Facturi -> click pe "Cod de acces SPV"
Nu, imi apare doar codul si 2 butoare de copiere si resetare.
.. dati-i o resetare !
- Fişiere ataşate
-
- Screenshot 2024-10-22 111810.png (46.26 KiB) Vizualizat de 1433 ori
Multumesc.
I.am dat....este la fel...
I.am dat....este la fel...
Raspunsul de la SAGA...pentru cine intampina aceasta problema: "
In versiunea curenta nu mai este afisata si data de expirare a codului de acces, vi se va solicita regenerarea codului de acces in mod automat la expirarea acestuia.
In versiunea curenta nu mai este afisata si data de expirare a codului de acces, vi se va solicita regenerarea codului de acces in mod automat la expirarea acestuia.
-
Si eu am o nelamurire in aceasta privinta. Poate ma lumineaza vreun coleg mai priceput.
Ultimul cod de acces generat a fost in 09.07.2024 valabil pana la 07.10.2024, asa imi aparea atunci cand l-am generat.
Desi suntem in 23.10.2024 e-factura merge ok si nu mi-a cerut sa generez un alt cod nou dupa data de 07.10.2024, aveti idee de ce?
Ultimul cod de acces generat a fost in 09.07.2024 valabil pana la 07.10.2024, asa imi aparea atunci cand l-am generat.
Desi suntem in 23.10.2024 e-factura merge ok si nu mi-a cerut sa generez un alt cod nou dupa data de 07.10.2024, aveti idee de ce?
când un lucru merge, nu mai intreb de ce merge..
cand nu mai functioneaza il regenerezi si gata.
cand nu mai functioneaza il regenerezi si gata.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Pai nu e chiar asa. In ultimul timp am primit doar vesti proaste de la Saga. Ba nu merge una, ba nu merge alta. Aproape toate mesajele de pe forum sunt cu problemele pe care le intampina utilizatorii.
-