Buna ziua.
Ne-am confruntat cu urmatoarea situatie: numarul de pe chitanta si numarul de pe bon fie este acelasi sau daca s-a taiat bonul cu numarul 50 si chitanta a ajuns la numarul 100, urmatoarea chitanta e iar cu numarul 50 si o ia cu 51 samd.
Ne-am uitat in setari, la numere si serii, la chitante este setare doar pentru "cel mai mare numar +1" si nu "ultimul numar+1".
Multumesc!
Dublare numar chitanta si bon
-
Re: Dublare numar chitanta si bon
Pai cum,ii dati la acelasi om si chit.si bon?Eu stiu ca daca achita cu bon,prin casa de marcat,asa scriu pe factura:achitat cu bf,nr... si daca plateste prin banca,scriu pe fact.achitat cu op.
Nu. In aceeasi zi avem bon pentru un client si factura si chitanta pentru alt client.
-
Pai asta este intrebarea,de ce aveti chitanta si nu bon?
Avem bon la o persoana fizica si avem o factura cu chitanta la o persoana juridica. Nu este vorba despre acelasi client. Sunt 2 lucruri diferite, doar se dubleaza numarul. De exemplu, ieri s-a taiat un bon cu un numar, astazi, o factura cu chitanta iar chitanta are acelasi numar ca bonul de ieri.
la toti trebuie sa le emiti bon fiscal nu chitanta.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”