Buna ziua,
Incerc sa conectez un cantar CAS la extentia Marketline, dar nu reusesc. Am urmat pasii din manual si dintr-un clip video.
Ce setare trebuie sa mai fac? Unde gresesc? Este necesar un driver de conexiune cantar cu PC-ul?
Configurare cantar CAS la Marketline
-
Re: Configurare cantar CAS la Marketline
In Marketline e simplu. Marketline > Confiurare > Periferice > Model ... alegeti CAS si portul COM. Apoi Test conexiune.
In partea cealalta e complicat sau necunoscut. Ce calculator si ce porturi are? Cum e legat cu cantarul? Cantarul este cu RS232 sau USB? Aveti adaptor (usb-RS232)? Cantarul e setat pt. conexiune PC?
In principiu dupa ce legati cantarul la PC.. TREBUIE sa apara un port COM la device-uri, in windows, si atunci il puteti seta in Marketline.
In partea cealalta e complicat sau necunoscut. Ce calculator si ce porturi are? Cum e legat cu cantarul? Cantarul este cu RS232 sau USB? Aveti adaptor (usb-RS232)? Cantarul e setat pt. conexiune PC?
In principiu dupa ce legati cantarul la PC.. TREBUIE sa apara un port COM la device-uri, in windows, si atunci il puteti seta in Marketline.
-
Re: Configurare cantar CAS la Marketline
Multumesc pentru raspuns.
Se pare ca rezolvarea a fost in schimbarea cablului, a fost defect.
Se pare ca rezolvarea a fost in schimbarea cablului, a fost defect.