Salvare facturi in format Xml
Salvare facturi in format Xml
Salutare, cum se salveaza facturile in format xml in saga? Se salveaza automat sau trebuie descarcat manual?
Mulțumesc mult.
Mulțumesc mult.
Re: Salvare facturi in format Xml
Te referi la e-factura? Sau ce doresti exact cu acel XML?
Ma refer la obligativitatea de a arhiva in format Xml facturile transmise prin e-factura.
Arhivarea in format Xml trebuie sa o fac eu manual, sau o face automat saga si oricand va fi nevoi voi putea lua din saga facturile in xml?
Arhivarea in format Xml trebuie sa o fac eu manual, sau o face automat saga si oricand va fi nevoi voi putea lua din saga facturile in xml?
-
Sunt salvate automat de aplicatie in folderul dedicat "e-Facturi " ambele situatii (primite/transmise). Verificati in directorul programului "C:\SAGA C.3.0".
-
Și la saga web? Știe cineva?gheorghei642 scrie: ↑Vin Mar 29, 2024 8:23 am Sunt salvate automat de aplicatie in folderul dedicat "e-Facturi " ambele situatii (primite/transmise). Verificati in directorul programului "C:\SAGA C.3.0".
-
Buna ziua
Salvarea facturii in format Xml unde o gasesc ? Nu mai apare in directorul programului "C:\SAGA C.3.0".
Salvarea facturii in format Xml unde o gasesc ? Nu mai apare in directorul programului "C:\SAGA C.3.0".
- balazse246
Discutam despre acele facturi care se transmit prin e-factura?
Fii mai explicit ce ai dorii sa faci exact si pentru ce iti trebuie.
Fii mai explicit ce ai dorii sa faci exact si pentru ce iti trebuie.
in directorul programului "C:\SAGA C.3.0\e-factura" sau "C:\SAGA C.3.0\e-facturi".
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
La februarie nu mi-a salvat facturi decat de la vreo 5 furnizori, iar la martie doar 3....Am ID in dreptul fiecarei facturi primite, dar daca e sa intru in SPV si sa salvez factura cu factura, inseamna ca ma apuca Craciunul...Ce e de facut?
Click pe e-facturi (dreapta sus) click pe tabul Configurare (ultimul Tab din dreapta) bifati la Import e-Facturi primite toate optiunile (sau dupa caz), la fel si la Import e-facturi emise. Verificati calea Director e-facturi.
Cred ca nu m-am exprimat corect , facturile le-am descarcat in programul contabil prin e-facturi, dar nu le regasesc ca xml in Director e-factura sau e-facturi...de fapt nu pe toate...si nu pentru toti furnizorii.De ex.pentru februarie 2025 am salvati xml in e-factura 20 furnizori in loc de 47 ,iar la unul dintre furnizori in loc de 27 de facturi sunt salvate ca xml doar 7...si in e-facturi acelasi furnizor mai are o factura,care nu se regaseste in e-factura , deci 8 facturi din 27...
Nu le-ai importat pe calculatorul respectiv. Ori lucrezi în rețea ori în web.
Da
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.