Buna seara,
Casa de marcat nu este legata la Saga.
Import fisierele de la casa de marcat - tip B -nedefinit, le validez si rezulta
NC 4111.00001=704 (firma neplatitoare de TVA) 910
Ca sa emit factura pentru persoana fizica fara CNP, aleg f Factura cu con fiscal, adaug numele persoanei fizice si adresa cu judetul (contul 4111 are din ce in ce mai multe analitice), trec denumirea serviciului contul 704 si validez generandu-se astfel o factura cu codul efactura 751 cu
NC 4111.00753=704 100
Avand in vedere ca avem multe persoane fizice care solicita in mod expres si factura exista o varianta mai buna pentru a nu imi aglomera nr de clienti?
LA bonul importat anterior modific numarul de bonuri scazand numarul de facturi emise pentru persoanele fizice sau juridice cu codul 751.
nedefinit- vanzare bf buc 1 valoare 910 total 900 cont 704
nedefinit- FACTURA cc 752 COD 751 buc -1 valoare 100 total -100 cont 704
rezultand nota contabila finala
NC 4111.00001=704 (firma neplatitoare de TVA) 810
Este gresit sau imi da eroare la gererarea SAFT-ului daca in loc de am modifica valoarea Z-tului adaug o pozitie cu minus pentru a scade valoare ?
Casa de marcat si facturile pentru persoanele fizice si SAFTul
-
Re: Casa de marcat si facturile pentru persoanele fizice si SAFTul
Buna seara. I.I. cu domeniul de activitate restaurant, are evenimente numai sambata si duminica, 40-50 perechi de eveniment. Se poate taia factura si chitanta pe persoana fizica? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Emiteți factura doar la solicitarea expresă a clientului și în aceeași zi cu bonul fiscal. Transmiteți facturile emise către persoane fizice în sistemul e-Factura, conform obligațiilor legale în vigoare.
Emiterea bonului fiscal este obligatorie, iar factura se emite doar la solicitarea expresă a clientului.
Emiterea bonului fiscal este obligatorie, iar factura se emite doar la solicitarea expresă a clientului.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Buna ziua.
Nu stiu de ce nu mai reusesc sa import bonurile fiscale de la casa de marcat .
cand dau importa nu mi se mai deschide nici o fereastra. Care poate fi cauza.
Multumesc.
Nu stiu de ce nu mai reusesc sa import bonurile fiscale de la casa de marcat .
cand dau importa nu mi se mai deschide nici o fereastra. Care poate fi cauza.
Multumesc.
- balazse246
Pentru bibartd788
Incearca sa actualizezi programul, la mine se deschide fereastra.
-
La bonul importat anterior modific numarul de bonuri scazand numarul de facturi emise pentru persoanele fizice sau juridice cu codul 751stoicescua586 scrie: ↑Mar Apr 15, 2025 9:20 pm Buna seara,
Casa de marcat nu este legata la Saga.
Import fisierele de la casa de marcat - tip B -nedefinit, le validez si rezulta
NC 4111.00001=704 (firma neplatitoare de TVA) 910
Ca sa emit factura pentru persoana fizica fara CNP, aleg f Factura cu con fiscal, adaug numele persoanei fizice si adresa cu judetul (contul 4111 are din ce in ce mai multe analitice), trec denumirea serviciului contul 704 si validez generandu-se astfel o factura cu codul efactura 751 cu
NC 4111.00753=704 100
Avand in vedere ca avem multe persoane fizice care solicita in mod expres si factura exista o varianta mai buna pentru a nu imi aglomera nr de clienti?
LA bonul importat anterior modific numarul de bonuri scazand numarul de facturi emise pentru persoanele fizice sau juridice cu codul 751.
nedefinit- vanzare bf buc 1 valoare 910 total 900 cont 704
nedefinit- FACTURA cc 752 COD 751 buc -1 valoare 100 total -100 cont 704
rezultand nota contabila finala
NC 4111.00001=704 (firma neplatitoare de TVA) 810
Este gresit sau imi da eroare la gererarea SAFT-ului daca in loc de am modifica valoarea Z-tului adaug o pozitie cu minus pentru a scade valoare ?
-
Multumescbalazse246 scrie: ↑Mie Apr 16, 2025 7:08 am Pentru bibartd788