Chirie spatiu
Chirie spatiu
PFA inchiriaza la un alt PFA un spatiu. Trebuie depus ceva? Multumesc!
- balazse246
Re: Chirie spatiu
PFA 1 factureaza catre PFA 2 si atat.
PFA 1 declara veniturile din chirii in declaratia unica?
- balazse246
Acel PFA pe ce activitate are cod CAEN? Daca asta ii activitatea atunci ii venituri din activitati independente si nu din chirii.
- balazse246
Adica exista un spatiu proprietate PFA (atentie nu proprietate titular PFA) si doresti sa o dai in chirie (partial sau integral)?
PFA 1 are caen 9602. A închiriat un spațiu de la un S.R.L. PFA 1 subinchiriaza la doua PFA si la doua S.R.L.care au același caen 9602.
- balazse246
In cazul de fata precis ca nu se face DU pentru "venituri din chirii", deoarece acea optiune il poti utiliza doar daca tu ca si persoana fizica dai in chirie un spatiu propriu.
Acum ar trebui verificat daca in contractul intre SRL si PFA1 exista o clauza care permite PFA1 sa faca subinchiriere.
De altfel, nu stiu daca acest venit se poate include in categoria 9602 sau ar trebui sa fi autorizat pentru un alt cod CAEN, doar poate acest lucru ar trebui clarificat direct cu cei de la ANAF.
Eu zis sa faci o solicitare prin SPV si atunci te poti folosii de acel raspuns.
Sa ne zici si noua de noutati.
Acum ar trebui verificat daca in contractul intre SRL si PFA1 exista o clauza care permite PFA1 sa faca subinchiriere.
De altfel, nu stiu daca acest venit se poate include in categoria 9602 sau ar trebui sa fi autorizat pentru un alt cod CAEN, doar poate acest lucru ar trebui clarificat direct cu cei de la ANAF.
Eu zis sa faci o solicitare prin SPV si atunci te poti folosii de acel raspuns.
Sa ne zici si noua de noutati.
Ok. Mulțumesc. Va anunț.