eroare actualizare
eroare actualizare
Am actualizat programul si am intampinaturmatoarea eroare.
Activare update
Versiune - SAGA C.3.0 590
Activare nereusita contabilitate
Nu aveti nicio licenta activa pentru acest
sirbus133
...
CC
590
Activare update
Versiune - SAGA C.3.0 590
Activare nereusita contabilitate
Nu aveti nicio licenta activa pentru acest
sirbus133
...
CC
590
Re: eroare actualizare
https://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?t=57963&start=15 vedeti ca mai este acest lucru ...
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Nu se discuta asa ceva in ce mi-ati trimis.
- balazse246
Pentru sirbus133
Nu mai posta detalii despre licenta.
Nu mai posta detalii despre licenta.

- balazse246
Pentru cojocarur426
Daca lucrezi prin rdp atunci trebuie sa cumperi licenta separat.
Daca ai o singura licenta, atunci il folosesti pe un singur calculator si pe un singur user.
Daca lucrezi prin rdp atunci trebuie sa cumperi licenta separat.
Daca ai o singura licenta, atunci il folosesti pe un singur calculator si pe un singur user.
nu ai parcurs tot dialogul din link trimis..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Acesta este raspunsul :"Am avut aceeasi problema si am rezolvat-o prin resetarea codului de activare a licentei Saga aferenta respectivului computer in contul de administrare licente de pe sagasoft.ro." , se afla pe ultima pagina jos . Am avut si eu aceeasi problema si intr-adevar s-a rezolvat .
dupa actualizare, imi apare pe ecran la actualizare update o eroare "nu aveti nicio licenta activa pt acest program"
Deasupra aveti raspunsul..