ok
multumesc mult
INSTALARE SAGA C
-
Re: INSTALARE SAGA C
Nici la mine nu mai vrea. Eu am un laptop vechi, pe care aveam instalat versiune free, pentru a face diverse simulari, fara a avea date si firme reale. Nu faceam actualizari decat foarte rar, si cand le faceam stergeam tot si reinstalam din nou versiunea free. Pana acum a functionat , dar de la v591, cu toate ca sterg tot si reinstalez versiunea gratuita, imi apare ecranul de licenta.
- balazse246
Ai incercat sa stergi fisierele u.txt si uu.txt?
La saga c 591 nu mai functioneaza fara utilizator si parola, adica free. E o carpeala (prost facuta) pentru saga desktop cu bazele in sagaweb. Normal aplicatia trebuia sa inspecteze indexul cu societati si daca gaseste altceva decat baze de date locale, atunci sa ceara completarea cu utilizator si parola.
Ultima oară modificat Mie Iun 25, 2025 3:59 pm de către ciucam544, modificat 1 dată în total.
- balazse246
Dar este normal sa ai nevoie de licenta Saga daca vrei sa folosesti Saga ca si interfata de acces la WEB.
Parerea mea e ca pentru sagaweb varianta desktop de windows, trebuie alta aplicatie (gen sagaweb.exe), separata de saga local sc.exe (care poate sa fie de testare).
- balazse246
Aceasta sugestie ar trebui sa transmiti echipei Saga, sunt curios de raspuns.
Sa ne zici si noua de noutati.
Sa ne zici si noua de noutati.