e-factura ,agricultori regim special

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
vilaud415

e-factura ,agricultori regim special

#1 Mesaj de vilaud415 »

Buna ziua.De la 01.07.2025 persoanele fizice cu regim special agricultori ta 8%, sunt obligati sa se inscrie in ro e-factura obligatoriu(prin formularul 082) si sa transmita in SPV factura de marfa(in cazul meu lapte).Deci sunt o persoana fizica , am doar SPV , nu am semnatura electronica, nu stiu cum pot sa trimit facturi.Ma poate ajuta cineva?Multumesc.

ferenta192

Re: e-factura ,agricultori regim special

#2 Mesaj de ferenta192 »

Trebuie sa detineti si semnatura electronica, altfel nu puteti trimite facturile!

Rezumat generat de AI :D
Semnătura electronică este esențială pentru facturile electronice (e-facturi) transmise prin sistemul e-Factura, în conformitate cu reglementările românești. Ea autentifică și validează facturile electronice, asigurând integritatea documentului și autenticitatea emitentului. Din 1 ianuarie 2024, facturile B2B trebuie raportate în sistemul e-Factura, iar semnătura electronică este obligatorie pentru a respecta cerințele legale și a evita sancțiunile.

In cazul dvs. incepand cu 01.07.2025!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

balazse246

Re: e-factura ,agricultori regim special

#3 Mesaj de balazse246 »

Doar o nelamurire. PF in cauza, este inregistrat in registrul agricultorilor si in cazul lui se aplica art.315^1 Codul fiscal (sursa: https://www.sagasoft.ro//forum/viewtopic.php?f=8&t=30903)?

Scrie răspuns