Buna ziua,
La generarea 406 imi apar urmatoarele erori:
E: MasterFiles (1) sectiune Customers (1) sectiune Customer (63) sectiune CompanyStructure (1) sectiune RegistrationNumber (1)
eroare regula: RegistrationNumber: Pentru RegistrationNumber 04EUMORARU formatul este invalid
E: MasterFiles (1) sectiune Customers (1) sectiune Customer (63) sectiune CustomerID (1)
eroare regula: CustomerID: Pentru CustomerID 04EUMORARU formatul este invalid
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (209) sectiune CustomerID (1)
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (209) sectiune TransactionLine (1) sectiune CustomerID (1)
E: GeneralLedgerEntries (1) sectiune Journal (1) sectiune Transaction (209) sectiune TransactionLine (2) sectiune CustomerID (1)
E: SourceDocuments (1) sectiune Payments (1) sectiune Payment (90) sectiune PaymentLine (1) sectiune CustomerID (1)
Am verificat clentul si nu vad nicio diferenta in format fata de alti clienti (persoane fizice)
In plus, factura catre client a fost emisa in luna mai iar 406 pentru a fost ok. In iunie a fost facuta incasarea si apare aceasta eroare la luna acesta.
Eroare 406 format client
- balazse246
Re: Eroare 406 format client
Verifica ce ai trecut in coloan "nr reg com", stergel.
Daca, cumva nu iti apare coloana apasa pe butonul ">>" situatia in dreapta-sus.
Daca, cumva nu iti apare coloana apasa pe butonul ">>" situatia in dreapta-sus.
Nu am trecut nimic in coloana "nr reg com"
- balazse246
Totusi cum ai configurat clientul? Ce apare la "cont analitic" (precum la "cod")?
Nu stiu ce a avut! Clientul a fost configurat la fel cu ceilalti clienti (sute de clienti creati pana acum...)
Am pus factura pe alt client si am sters EUMORARU, l-am recreat ca UEGMORAR si s-a pastrat eroarea si cu aceasta denumire. In schimb cu MORARUEU a mers.
Si totusi, in mai s-a generat fara erori 406 cu EUMORARU. In iunie am avut numai incasarea....

Am pus factura pe alt client si am sters EUMORARU, l-am recreat ca UEGMORAR si s-a pastrat eroarea si cu aceasta denumire. In schimb cu MORARUEU a mers.
Si totusi, in mai s-a generat fara erori 406 cu EUMORARU. In iunie am avut numai incasarea....