EXTRAS DE CONT LEI SI VALUTA

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
barberl

EXTRAS DE CONT LEI SI VALUTA

#1 Mesaj de barberl »

Buna ziua,
In modulele Jurnal de banca si Jurnal de banca – Valuta, versiunea web se blocheaza la introducerea datei. Practic, nu pot trece de acel camp si nu pot opera extrasele bancare.
Problema apare pe doua calculatoare diferite. In versiunea desktop, funcționalitatea este in regula.

Multumesc frumos!

barberl

Re: EXTRAS DE CONT LEI SI VALUTA

#2 Mesaj de barberl »

Nimeni, nimeni...nicio idee!

ciucam544

#3 Mesaj de ciucam544 »

Dati detalii de utilizare. Ce fel de windows ce tip de browser folositi. Cu siguranta este de la o protectie de windows si/sau de la browser. Nu are legatura cu programul. Incercati cu un browser de pe un dipozitiv mobil, telefon sau tableta si vedeti daca la fel face. Mai luati in considerare ca utilizatorii de pe web (adica cei inregistrati in interfata web a programului saga) au alte drepturi, diferite, fata de cei salvati in programul de desktop. Deci revizuiti si drepturile de acces ale utilizatorilor din interfata web.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Adăugați data și nu puteți salva? Sau?! Dați adaug și nu puteți scrie data? Dacă da, ați verificat tastatura numerică?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

barberl

#5 Mesaj de barberl »

Flosesc Win 11 Home, Mozila, Chrome. De la trecerea pe web am lucrat foarte bine cateva zile, cam o saptamna. Am incercat pe 3 calculatoare. Comportamentul se observa doar pe extrase, lei si valuta. Sunt utilizator de tip Admin.

barberl

#6 Mesaj de barberl »

tomac scrie: Mar Sep 22, 2026 2:58 pm Adăugați data și nu puteți salva? Sau?! Dați adaug și nu puteți scrie data? Dacă da, ați verificat tastatura numerică?
Introduc data si practic nu pot sa trec mai departe. Pur si simplu ramane blocat. NU este vorba daca NumLk este activ sau nu, pur si simplu se blocheaza programul. Curios este faptul ca acest comportament se observa doar in ecranele de Jurnal de Banca si Jurnal de Banca Valuta.

tomac

#7 Mesaj de tomac »

În ce sens nu puteți trece mai departe? Introduceți data și apoi nu puteți apăsa "Salvez", pentru a opera detaliile?!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

barberl

#8 Mesaj de barberl »

Problema are la baza doar o neatentie din partea mea. In momentul cand introc data, pasul urmator este sa Salvez nu sa dau enter pentru a merge mai departe pe acel rand. M-a clarificat dl Cornel Bucurescu de la Saga.
Scuze, scuze, scuze...
Numai bine.

Scrie răspuns