corectie rulaj cont cheltuiala

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
dicuc321

corectie rulaj cont cheltuiala

#1 Mesaj de dicuc321 »

Buna seara! Am descoperit acum ca am in sold din lunile anterioare un cont de cheltuiala care nu a fost inchis de catre program, am introdus nota manuala si inca apare in sold dupa fiecare inchidere de luna, cum pot sa elimin rulajul fara ca la inchidere programul sa nu-l ia in calcul? am suma mica de 250 lei, o reglare a soldului bancii.Nu as vrea sa refac notele din lunile anterioare, iar in luna august nu stiu cum sa inregistrez. Ma ajutati, va multumesc?

tomac

Re: corectie rulaj cont cheltuiala

#2 Mesaj de tomac »

Nu are cum să apară dacă ați făcut notă manuală de închidere. Doar dacă ați făcut nota cu o dată ulterioară lunii respective caz în care este absolut normal ca până la închiderea lunii în care ați înregistrat nota să vă apară sold.
Programul nu închide conturile de cheltuieli dacă acestea sunt operate ulterior validării închiderii conturilor de venituri și cheltuieli, dar anterior validării închiderii lunii. După ce ați închis conturile de venituri și cheltuieli ați operat o notă/document ce implica acel cont de cheltuială, moment în care trebuia să devalidați închiderea conturilor de venituri și cheltuieli și să o re-validați.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns