E-mail pt saga Web

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
comani939

E-mail pt saga Web

#1 Mesaj de comani939 »

Buna ziua,
Am trecut de la saga desktop la saga web. Cum se poate in varianta web sa trimit e-mail din pagina situatie clienti cu facturile emise si neachitate?
Pentru facturile curente am setat sa pot trimite e-mail.Ma intereseaza din pagina situatie clienti.

tomac

Re: E-mail pt saga Web

#2 Mesaj de tomac »

Dacă în ecranul întreținere BD este setat mail și acesta este salvat și funcționează, puteți trimite pe mail orice factură sau situație.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

acsintee

#3 Mesaj de acsintee »

Bună ziua,
În SAGA Desktop, pentru balanțe, state de plata , fluturasi și alte situații, după generarea documentului puteam folosi direct opțiunea cu plicul și transmite documentul pe e-mail din program.
Acum, în SAGA Web, din ce am constatat, balanța se poate genera și descărca în PDF, dar nu am identificat aceeași opțiune de trimitere directă pe e-mail.
Vă rog să ne spuneți care este procedura corectă în SAGA Web pentru această situație:
- există posibilitatea de a trimite direct pe e-mail balanțele și celelalte rapoarte, similar cu Desktop;
- există vreo setare sau funcție pe care trebuie să o activăm pentru trimiterea directă?
Pentru un birou de contabilitate care trimite frecvent balanțe și situații către clienți, această funcție este foarte importantă.

mantogp710

#4 Mesaj de mantogp710 »

In saga web la inchidere luna -> situatii lunare. Aveti acolo cam tot ce ii trebuie unui contabil. Selectat prima oara ce luna va intereseaza apoi bifati ce situatii doriti si aveti optiunea de trimitere pe emial.

Scrie răspuns