decont TVA
-
Re: decont TVA
Ai vazut!? Bafta la control.
-
Cu placere!
Buna ziua!
Am primit o factura de la Credidam pentru taxa audio aferenta perioadei 2011-2014 cu TVA 24%.
Cum o inregistrez, daca trec 24% procent imi da eroare.
Am primit o factura de la Credidam pentru taxa audio aferenta perioadei 2011-2014 cu TVA 24%.
Cum o inregistrez, daca trec 24% procent imi da eroare.
Bine ai veni pe forum!
Initial treci o data din 2014, dupa ce ai introdus datele si in partea de bunuri/servicii, revii si modifici data in cel din 2017.
Totusi vrei sa le platesti cv acelei facturi (doar asa din curiozitate)?
Initial treci o data din 2014, dupa ce ai introdus datele si in partea de bunuri/servicii, revii si modifici data in cel din 2017.
Multumesc frumos pentru ajutor.balazse scrie:Bine ai veni pe forum!
Referitor la plata nu am ce face. Au sentinta definitiva.
Referitor la postare:
tomac scrie:Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
@poli: Salutare ! Din curiozitate, ce servicii audio ti-au prestat astia de la Credidam ? Multumesc !
Decont TVA pe Iunie, platitor trimestrial, la randul 44 am 552 lei. Am scos Fisa rol, iar pe fisa la TVA, coloana Diferenta am 551 lei. Ce trec acum, pe septembrie, la randul 40 ? 551 lei - din fisa sau 552 lei - soldul din decontul precedent?
La decontul precedent am avut aceeasi situatie, randul 40 din decont am trecut 1381 lei (care era egal cu randul 44 din decontul pe martie), dar pe Fisa rol era 1380 lei. Nu am primit nici atentionare nici notificare.
La decontul precedent am avut aceeasi situatie, randul 40 din decont am trecut 1381 lei (care era egal cu randul 44 din decontul pe martie), dar pe Fisa rol era 1380 lei. Nu am primit nici atentionare nici notificare.