Avantaje in natura
Re: Avantaje in natura
Nu are nimeni abonament la sala de sport?.......nu stiu cum sa inregistrez.....
Abonamentul la sala de sport este neimpozabil limitat doar incepand cu 1 februarie 2023.
Eu consider ca tva-ul nu se poate deduce de catre societate, nefiind intrunite conditiile privind deducerea. Deci, dupa parearea mea, avantajul in natura este cu tot cu tva.
-
Buna seara, cum se procedeaza cu factura de abonam sala? Se emite pe angajat sau pe firma? Trebuie facuta aga pt aceste beneficii acordate salariatilor? Ce alte documente justificative trebuie atasate in afara de factura?
Avantajele in natura sunt trecute in regulamentul intern/CCM și/sau in contractul individual de munca cu salariatul. De regula factura este emisa pe numele salariatului si decontata de societate. Chiar daca factura este emisa pe numele societatii nu se poate deduce tva-ul.
Avantajele in natura sunt trecute in regulamentul intern/CCM și/sau in contractul individual de munca cu salariatul. De regula factura este emisa pe numele salariatului si decontata de societate. Chiar daca factura este emisa pe numele societatii nu se poate deduce tva-ul.
- danilevicis
Ce efect produce introducerea la salariat a campului abonament sala in ecranul tichtete? In afara faptului ca apare pe fluturas si se duce in D112...Ma refer daca face vreo nota contabila, ca eu nu vad nimic...?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- danilevicis
Gata, m-am prins...
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Cum se inregistreaza facilitatea sportiva cu factura emisa pe angajat ca nu reusesc sa o aduc in statul de plata sa imi diminueze baza impozabila. Si in declaratia 112 unde ar trebui sa apara?
Vezi la rețineri în statul de plată.
-
Am inregistrat abonamentul la sala in statul de plata la alte alte venituri, la retineri cu aceeasi valoare, dar imi calculeaza CAM si la acesta suma.
E ok asa?
E ok asa?
-
Ce efect produce introducerea la salariat a campului abonament sala in ecranul tichtete? In afara faptului ca apare pe fluturas si se duce in D112...Ma refer daca face vreo nota contabila, ca eu nu vad nimic...?
Eu nu m-am prins...
Eu nu m-am prins...
Nu face nicio notă. Doar reduce baza impozabilă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.