act adit/decizie incetare

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
nitai84

Re: act adit/decizie incetare

#31 Mesaj de nitai84 »

Buna ,
aaceeasi problema o am si eu ,
imi apare istoric salariat incetat, dau clic pe ultima pozitie dar cand dau pe decizie imi da tot act aditional, am facut tot ce ati scris mai sus , degeaba , numai act aditional imi deschide

maginap

#32 Mesaj de maginap »

daca in storic salariat este completata coloana <Stare> incetat, <temei legal> si <data incetare>
programul afiseaza decizia de incetare.
vedeti sa fie completate altfel se listeaza act aditional.

tudosien

#33 Mesaj de tudosien »

Da de suspendare face, sau nu ma mai chinui? Am facut toate de mai sus si cu "bungheala" si tot act aditional obtin:
https://ibb.co/dP854S

herganiec

#34 Mesaj de herganiec »

si ce scrie in actul aditional la persoana respectiva? Nu se refera la suspendare?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

tudosien

#35 Mesaj de tudosien »

Eu nu stiu cum ar trebui sa arate decizia de suspendare emisa din Saga-ca n-am reusit sa o obtin- dar am crezut ca e diferita de actul aditional care se genereaza(intr-adevar cu informatiile privind suspendarea). Daca singura diferenta e denumirea, act aditional in loc de decizie, atunci na-re nici un rost.

balazse

#36 Mesaj de balazse »

Daca ne uitam la vers.423 gasim urmatoarele:
ver 3.0.423 din 18.07.2013
1. S-a introdus suport pentru generarea actelor aditionale aferente contractului individual de munca si a deciziilor de incetare in ecranul "Istoric salariat" accesabil din ecranul pentru generarea Registrului de evidenta al salariatilor. Actele aditionale se vor genera intr-un formular PDF editabil.
Deci act aditional si decizie de incetare, decizie pentru suspendare nu exista in program.

Scrie răspuns